Transfer sonrasi

Normal hayatınıza devam edin, hasta değilsiniz ama tabii ani hareketler yapmayın, uzanın dinlenin.

Bol su, yoğurt tüketin.
Ben bir dilim ananas yemiştim.

Transfer sonrası doktorum aynen bunları söylemişti, bir de Google’dan başkalarının tüp bebek hikayelerini okuma demişti :)

😬 ben googleden okuyorum merak etimden yogurt su ananas en sevdim 😬 bu hafta calismicam ama haftaya ise baslicam 1 hafta dinleneyim dedim 38 yasinda oldum icin biraz tedirginim

Normal şartlarda ilk gün yatın diğer günler normal yaşantımıza dönün diyorlar.
Birde bok bol yumurta, tavuk,çiğ kabak çekirdeği falan tüketin
Kabız olmamak için ben aç karna elma yemiştim

😬 ben googleden okuyorum merak etimden yogurt su ananas en sevdim 😬 bu hafta calismicam ama haftaya ise baslicam 1 hafta dinleneyim dedim 38 yasinda oldum icin biraz tedirginim

Bence okumayın, olumsuz hikaye de çok fazla moral bozmaya gerek yok, ihtiyacınız olan en büyük şey moral şu dönemde.
Evdeymişsiniz nasılsa, dizi izleyin mesela work and mom diye bir dizi var netflixte, su gibi akıyor ben onu izlemiştim. Oyalanın, düşünmeyin.

Bu arada test gününe kadar belirtiniz olmaz, o yüzden vücudunuzu dinlemeyin.
Ben adet olacakmışım gibiydi, hatta tutmadığını düşünmüştüm ama pozitif sonuç aldım.
Bir arkadaşım da aynı belirtileri yaşadı ama negatif oldu. Her hikaye farklı, aklınızı bulandırmayın hiç.

Kabız olmamak adına evinizden çorba eksik olmasın, ben her gün bir kase çorba kesinlikle içmiştim, simdiden hayırlı olsun 🙏
35 yasinda, 14 haftalik tüp bebek gebesinden sevgiler (duamı ettim sizin için) ❤️

Ben de bununla alakalı konu açtım kızlar. Konu başlığı “tüp bebek transferi sonrası” gün gün yaptıklarımı hissettiklerimi yazıyorum.

Kabız olmamak adına evinizden çorba eksik olmasın, ben her gün bir kase çorba kesinlikle içmiştim, simdiden hayırlı olsun 🙏
35 yasinda, 14 haftalik tüp bebek gebesinden sevgiler (duamı ettim sizin için) ❤️
Hayırlı olsum sağlıkla kucağınıza alın 🙏Senin test yapama kadar nasıl belirtilerin oldu

Back
X