- 22 Aralık 2020
- 252
- 487
- 53
- 28
- Konu Sahibi Hayatbirumutt
-
Nerede ve kaç para tuttu canım. Hayırlı olsun inşallahGüzeller güzeli kızçelerimm Allah nasib ederse perşembe günü transferim var ilk tüp bebek deneyimim o yüzden tecrübesi olan transfer sonrası pozitif alan güzel annelerden biraz destek almak istiyorum bu süreçte transfer sonrası o ilk 10 gün tutunsn diye neler yaptınız çok önemli dediğiniz neler var beslenme olsun hareket olsun vs şimdiden herkese sonsuz tşk ederim dualarınızı canı gönülden diliyorum…..
Teşekkür ederim Antalya tüp bebekte yaptırdm 80 bin civarı tuttu toplam ama şuan biraz daha yükseldi fiyatlar 100 bin gözden çıkarmak lazm öyle diyimNerede ve kaç para tuttu canım. Hayırlı olsun inşallah
İnşallah güzel haber alırsın. Neyden kaynaklı yaptırdınız. Benim eşimin sperm sayısı çok düşük 3 milyon kadar canlı. Bende birley yok bizde istiyoruz tüp bebek ama ya tutmazsa diye de korkuyoruz. İzmirdeyizTeşekkür ederim Antalya tüp bebekte yaptırdm 80 bin civarı tuttu toplam ama şuan biraz daha yükseldi fiyatlar 100 bin gözden çıkarmak lazm öyle diyim
Tekrarlayan düşüklerim var gebe kalıyordum ama devam etmiyordu malesef birde bunu deneyelim dedik bakalımİnşallah güzel haber alırsın. Neyden kaynaklı yaptırdınız. Benim eşimin sperm sayısı çok düşük 3 milyon kadar canlı. Bende birley yok bizde istiyoruz tüp bebek ama ya tutmazsa diye de korkuyoruz. İzmirdeyiz
Benim de cuma günü transferim var yorum yazayım da bana da bildirim gelsin
umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız bana da umut olursunuz , ben de normal yolla gebe kalıyordum hep ama hep düşüyordu en çok 14 haftaya ilerleyebildik 4 düşüğüm var bende bu ay tedaviye başladım umarım hayırlı sonuçlar alırızTekrarlayan düşüklerim var gebe kalıyordum ama devam etmiyordu malesef birde bunu deneyelim dedik bakalım
Amin inşallahumarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız bana da umut olursunuz , ben de normal yolla gebe kalıyordum hep ama hep düşüyordu en çok 14 haftaya ilerleyebildik 4 düşüğüm var bende bu ay tedaviye başladım umarım hayırlı sonuçlar alırız
Merhaba süreciniz nasıl ilerledi? Benimde yarın transfer olacak, bilgi verir misinizGüzeller güzeli kızçelerimm Allah nasib ederse perşembe günü transferim var ilk tüp bebek deneyimim o yüzden tecrübesi olan transfer sonrası pozitif alan güzel annelerden biraz destek almak istiyorum bu süreçte transfer sonrası o ilk 10 gün tutunsn diye neler yaptınız çok önemli dediğiniz neler var beslenme olsun hareket olsun vs şimdiden herkese sonsuz tşk ederim dualarınızı canı gönülden diliyorum…..
Transfer gayet rahat muayene tarzında birşeydi ağrı acı sıfır yani sadece biraz idrara sıkışık olmak gerekli sonrasında bir iki gün dinlendim ardından ayaklandm normal hayatıma devam ettim yarın kan verme günüm evde test vardı yaptm çıktı çok şükür kanda da sağlıkla yükselir umarım beslenmeme dikkat ettim ama profilimde Çar birkaç örnek paylaşmştm bakabilirsin hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba süreciniz nasıl ilerledi? Benimde yarın transfer olacak, bilgi verir misiniz
Teşekkür ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsinTransfer gayet rahat muayene tarzında birşeydi ağrı acı sıfır yani sadece biraz idrara sıkışık olmak gerekli sonrasında bir iki gün dinlendim ardından ayaklandm normal hayatıma devam ettim yarın kan verme günüm evde test vardı yaptm çıktı çok şükür kanda da sağlıkla yükselir umarım beslenmeme dikkat ettim ama profilimde Çar birkaç örnek paylaşmştm bakabilirsin hakkımızda hayırlısı olsun
benim de transferimin 3. günü çok iyiydim ama bu sabah baş dönmesi ile uyandım çok iyi hissetmiyorum siz yaşadınız mı benzer bir şeyTransfer gayet rahat muayene tarzında birşeydi ağrı acı sıfır yani sadece biraz idrara sıkışık olmak gerekli sonrasında bir iki gün dinlendim ardından ayaklandm normal hayatıma devam ettim yarın kan verme günüm evde test vardı yaptm çıktı çok şükür kanda da sağlıkla yükselir umarım beslenmeme dikkat ettim ama profilimde Çar birkaç örnek paylaşmştm bakabilirsin hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah iyi birşeye işarettirbenim de transferimin 3. günü çok iyiydim ama bu sabah baş dönmesi ile uyandım çok iyi hissetmiyorum siz yaşadınız mı benzer bir şey
umarım. pıhtılaşma sorunum olduğu için endişelendim biraz ama çıkıp yürüyüş yaptım iyi geldiİnşallah iyi birşeye işarettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?