Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba 16 Eylül de 5.gün embriyo transferim oldu bugün 8.gün test fotoğrafını ekliyorum hayalet çizgi var gibi ama 8.gün için silikliği az mı ya da hamile miyim bi yorumlar mısınız
Kızlar merhaba 16 Eylül de 5.gün embriyo transferim oldu bugün 8.gün test fotoğrafını ekliyorum hayalet çizgi var gibi ama 8.gün için silikliği az mı ya da hamile miyim bi yorumlar mısınız
Merhaba inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız Amin testin hassasiyetine göre değişebilir belirginliği silik olması sizi endişe etmesin belki bu test çok betayı algılıyordur onun için moral ve motivasyonunuzu düşürmeyin dilerim bebeğin seninledir Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
16 Eylül 5.gün embriyo transferi oldum 26 Eylül de 188 27 eylülde 209 çıktı beta kimyasal mı sağlıksız mı bu durumu yaşayan var mı düzelir mi lütfen bilgisi olsun cevap yazar mı lütfen