• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası

Asli06m

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
2.697
4.785
333
Ankara
merhaba arkadaşlar bugün 4. tüp bebek tedavimde transfer yapıldı iki tane embriyo biri dondurulmuş diğeri taze embriyom yalnız ben her transferimde psikolojik olarak kabız oluyorum bu sefer de oldum daha önceki denemelerimde bir toz vermişti doktor suya katıp içiyorsun onu uyguladım bu sefer de ishal oldum sabahtan beri saat başı tuvalete çıktım ve tuvaletimiz maalesef klozet değil çok üzüldüm bugün bu yüzden bebeklerin bu kadar harekete dayanabilmiş midir hala benimle beraberler mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum :25:

merhaba arkadaşlar bugün 4. tüp bebek tedavimde transfer yapıldı iki tane embriyo biri dondurulmuş diğeri taze embriyom yalnız ben her transferimde psikolojik olarak kabız oluyorum bu sefer de oldum daha önceki denemelerimde bir toz vermişti doktor suya katıp içiyorsun onu uyguladım bu sefer de ishal oldum sabahtan beri saat başı tuvalete çıktım ve tuvaletimiz maalesef klozet değil çok üzüldüm bugün bu yüzden bebeklerin bu kadar harekete dayanabilmiş midir hala benimle beraberler mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum :25:

İkinmadigin icin sorun olmamistir diye dusunuyorum ama transferin bugunmu yapilmisti cnm?allah isterse olur allaha bol bol dua et ne mucizeler oluyo..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkinmadigin icin sorun olmamistir diye dusunuyorum ama transferin bugunmu yapilmisti cnm?allah isterse olur allaha bol bol dua et ne mucizeler oluyo..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım bu gün oldu transferim sabah 10 da

Merhaba
2.tüp bebek denememiz,2 tane dondurulmus embriyo transfer edildi.Bugün transferimin 7.günü adet sancisina benzer ağrılarım oluyo 2.günden beri ara ara hissediyorum.Belirtiler herkeste aynı olmuyo diye biliyorum.Bu tarz bi deneyim yaşayan arkadaşım varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.Allah hayırlısiyla meleklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin.
selam ve dua ile..:nazar::nazar:

[QUOTgulbahcegulizar, post: 39794066, member: 649986"]Bende transfer sonucunu bekliyorum. Rabbim cümlemize minik melekler nasip etsin.[/QUOTE]
Amin inşallah dua edelim bol bol :)
Transferinizin kaçıncı günü bugün, herhangi bir belirti var mı..
tşk

[QUOTgulbahcegulizar, post: 39794066, member: 649986"]Bende transfer sonucunu bekliyorum. Rabbim cümlemize minik melekler nasip etsin.
Amin inşallah dua edelim bol bol :)
Transferinizin kaçıncı günü bugün, herhangi bir belirti var mı..
tşk[/QUOTE]
İkinci günüm bu gün daha çok yeni. :) hiç belirti yok şuan. Yalnız ümidin verdiği mutluluk duygusu var. Rabbim hayırlısını nasip etsin. :) doktor istirahat verdi ama çok hareketsiz de kalmak istemiyorum.

Back
X