- 18 Kasım 2022
- 5
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi beyzaninicsesi
Transfer sürecimin 10.gününe gelmiş bulunmaktayım ama bu süreçte hiç bir belirtim olmadı böyle olup hamile kalan oldu mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oldu inşallah güzel haberler alırsınızBenim de bugün 10. günüm. Yarın kana bakılacak. Şu ana kadar hiçbir belirti yaşamadım, sıfır :) Sadece lutinus kaynaklı akıntı oldu sürekli
Umarım siz de çok güzel haber alırsınız, kanı verdik beklemedeyiz şimdi bakalımEvet oldu inşallah güzel haberler alırsınız
Sonucunuz ne çıktıUmarım siz de çok güzel haber alırsınız, kanı verdik beklemedeyiz şimdi bakalım![]()
Sonucunuz ne çıktıEvet oldu inşallah güzel haberler alırsınız
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallahMerhabalar sonucum pozitif geldi tüm bekleyenlerin sonucu güzel gelsin inşallah
Hayırlı olsunGözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallahBenim de pozitif ama beta hcg biraz düşük mü acaba diye endişeleniyorum sizin kaç geldi ve kaçıncı gündü?
Çok teşekkürlerHayırlı olsunsizin kaç geldi değeriniz?
Çok güzelÇok teşekkürler239 geldi benim 11. gün, 5. Gün embriyosuydu.
İnşallah güzel haberler alırsınızŞuan benimde transferden sonra 7. Günüm ve belirtim hiç yok inş bende sizler gibi mutlu olurum yorumlarınız umut oldu teşekkür ederim
Valla o kadar belirti yoktu ki bende transfer olmamış gibi bomboş hissediyordumŞuan benimde transferden sonra 7. Günüm ve belirtim hiç yok inş bende sizler gibi mutlu olurum yorumlarınız umut oldu teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim inşValla o kadar belirti yoktu ki bende transfer olmamış gibi bomboş hissediyordumBen de kendimde sürekli belirti arayıp göremeyince kesin negatif diye düşünüyordum sürpriz oldu. Bünyeden bünyeye çok değişiyor demek. Umarım güzel haberi alırsınız siz de
![]()