Transfer Sürecinde Bağışıklık Baskılama Tedavisi Yaptıranlar Tecrübelerinizi Paylaşır mısınız?

haziran0806

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
1.038
979
208
Herkese Merhaba,

Tüp Bebek transfer sürecinde kimyasal gebelik sonrasında Bağışıklık baskılama tedavisiyle hamile kalabildiniz mi? Bağışıklık baskılama tedavisi ne anlama geliyor? Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız????

Kortizonlu bi hap kullandım 4 mg’dı sanırım. O kadar. Bilgim yok açıkçası, doktor ne derse onu yaptım

Kortizonlu bi hap kullandım 4 mg’dı sanırım. O kadar. Bilgim yok açıkçası, doktor ne derse onu yaptım

Bana Transfer sürecinde bağışıklık sistemini baskılamak için iğne ve kan sulandırıcı kullanıcaz dedi. Açıkçası yeni tecrübe ettiğim bir durum.. Kİmyasal gebelik sonrası bu yöntemi tedavi olanlar vardır elbet

Bana Transfer sürecinde bağışıklık sistemini baskılamak için iğne ve kan sulandırıcı kullanıcaz dedi. Açıkçası yeni tecrübe ettiğim bir durum.. Kİmyasal gebelik sonrası bu yöntemi tedavi olanlar vardır elbet
Kan sulandırıcıyı zaten kullanıyoruz, normal bunlar. Kimyasal gebelik yaşamayanda kullanıyor bunları

Back
X