• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer ve kabızlık

Mblog

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
543
145
18
30
Hanımlar bir akıl verin ya transferimden 3 saat sonra büyük tualetim için gittim aşırı zorlamadım minik minik ıkınma zaten başka türlü çıkamıyoruz minik açık kırmızı kanama oldu bi defaya mahsus sonra normal zaten transfer sonrası gelen kanlar normal demişti de yaşayan var mı aranızda stres yapmak istemiyorum daha ilk günden bişey olmamıştır demi

Kabızlığı yapan progesteron iğneleri. Ikınmamanız daha iyi olur. Bana doktorum duphalac şurup yazdı. Çok da işe yarıyor. Eczaneden alıp içerseniz çok daha rahat yaparsınız dışkınızı. İçiniz de rahat etmiş olur. Hadi güzel haberlerle inşallah 🥰

Evet şurup veriyorlar kabız olmayın sabahları aç karnına kayısı vs yiyin kahve tüketmeyin. Hoşaf kefir bunları tüketin.

Kabızlığı yapan progesteron iğneleri. Ikınmamanız daha iyi olur. Bana doktorum duphalac şurup yazdı. Çok da işe yarıyor. Eczaneden alıp içerseniz çok daha rahat yaparsınız dışkınızı. İçiniz de rahat etmiş olur. Hadi güzel haberlerle inşallah 🥰
Peki minik açık kırmız kandan korkmalı mıyım

Yani kanın nereden geldiğiyle ilgili bence önem seviyesi. Zorlandığınız için anüsten geldiyse çok normal, anüsteki kılcal damarlar zorlamaya bağlı ufak çatlamalar yaşayarak küçük kanamalar yapabiliyor. Ama kanama rahimden geldiyse tam olarak bilemiyorum açıkçası. Ben 2 ekimde transfer oldum. Transfer sonrası bende herhangi bir kanama, lekelenme olmadı. Ki transfer günü bende 4 gündür tuvalete gidememiştim. Eve gelince duphalac içtim ama kan vs. görmedim. Burada yazanlardan gördüğüm kadarıyla transfer sonrası bu tür minik kanamalar olabiliyormuş.

Back
X