• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer yaptıranlar ve stresli olanlar

gulenazxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
20
8
88
43
Arkadaşlar tranferim 16 kasımda yapıldı ve ben çok stresliyim hiç kimseyle durumumu paylaşamadım ve eşimde çok duyarsız 14 yumurta toplandı 8 tanesi döllendi 1 tane transfer oldu gerisi donduruldu eşime ve kayınvalideme karşı çok stresliyim desteğini alabilicem hiç kimsem yok ailem benden çok uzak stres çok etkili diyorlar bende acaba olmadımı diyorum çok korkuyorum lutfen yardımcı olun bide işe gitsem mi acaba

Benim de 10 kasımda transferim oldu. 5.gün dondurulmuş embriyo bir adat transfer edildi.geride dondurulmuş 9 tane blastım var.bu ilk denemem.test günüm 19uydu. ama ben dayanamadım ve 4 .gün test yaptırdım.8.2 çıktı.nasıl canım sıkıldı anlatamam..olmayacak dedim..sonra dün yani 7.günümde tekrar baktırdım.113.8 çıktı şokkk..şok oldum resmen.en baştan beri kasıklarım ağrıyodu hafif hafif sanki adet olacakmış gibi.bir de hani adet olunca insanın ayakları bacakları ağrır ya öyle ayak ve bacak ağrım vardı.testten 2 gün önce de akıntım arttı.ama onun dışında hiçbir belirti olmuyo.adet olucak sanıyosun kendini.ben olabildiğince stresten uzak durdum.izin aldım işten annemlere gittim .orda gezdim tozdum keyif yaptım..:KK56:eğer işin çok stresli değilse yormadan çalış derim.ama stresliyse uzaklaş.evde sakın kalma.o daha zor... yarın asıl test günüm.umarım düşmemiştir.çok zor...stres hiç bitmiyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun :eek:

Canım yazdığın için çok teşekürederim
inşallah bebek olmuştur benim test günüm 25 kasım ben cesaret edemiyorum test yapmaya bişey olur diye. Benimde kasıklarımda ara ara çok hafif ağrılar oluyor ağrıyınca tutunuyomuş diyorlar ya azıcıkda ağrısa çok seviniyorum. İnsallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin.

Son düzenleme:
Back
X