Transfer

Elcinaltin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
4
0
1
43
Slm benim bugun transferimim 5 günü 3 gün embriyosu konuldu ve ben cok stresliyim kafami dagitamiyorum 29 mart tahlil günüm bu sürece kadar sizce kafami nasil dagitabilirim tavsiyede bulunmak isteyen varmi

Merhaba benimde haftaya çarşamba test günüm takma kafana zaten olacaksa olacak aksini düşünsen bile düşüncelerin seni sadece olumsuzluğa iter iyi düşünmeye çalış

Film izle, kitap oku birazda olsun aklından cıkar belki canım. İnşallah güzel haberlerinide yazarsın buraya 🙏🏻

Puzzle yapın bence, süper oyalayıcı bir uğraş ;) Daha sonra da çerçevelettirir, duvara asarsınız :)

film izle canim komedi benimde 26 mart test günüm
evimde tv yok int yok telefondan oldugu kadar ve evde yanlizim ev 6 ay bostu ev kurt olusmus ilaclandi kac kez bir suru stres yaptim esim de gitti izni bitti benim kadar batsiz yoktur heralde benim de 5. gun blast 7. gunum bugun dayanamadim yaptim ben ettim siz etmeyin ama insan daha bi stres oluyor 93 cikti ama sevinemedim bile hayirlisi insallah

evimde tv yok int yok telefondan oldugu kadar ve evde yanlizim ev 6 ay bostu ev kurt olusmus ilaclandi kac kez bir suru stres yaptim esim de gitti izni bitti benim kadar batsiz yoktur heralde benim de 5. gun blast 7. gunum bugun dayanamadim yaptim ben ettim siz etmeyin ama insan daha bi stres oluyor 93 cikti ama sevinemedim bile hayirlisi insallah

Yaaa, sevindim senin adına :) İnşallah daha da artar değerin ve sağlıklı bir hamilelik yaşarsın :)

Slm arakadaslar benim bugün 9 gün fakat dünden beri morelim cok bozuldu regli sancim ve bel agrim var pede bulasmiyor ama kahve rengi kanama gibi akintim var acikcasi cok korkuyorum

Cnm sonucun belli oldu mu?

Back
X