Transfer

Bi mucize olsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
46
28
38
35
Arkadaşlar Pazartesi transferim oldu dondrulmuş transfer oldu bu gün2 akşama yakın sağ kasığımda kramplar ve kasılmalar olmaya başladı bu şekilde olan varmı acaba çok endişeleniyorum

Bende pazartesi yani dün oldum canım . Hayırlı olsun . Kaçıncı gün embriyosu ve ilaç kullanıyormusun ? Bunlarda önemli o ağrıları adlandırmak için .

Arkadaşlar Pazartesi transferim oldu dondrulmuş transfer oldu bu gün2 akşama yakın sağ kasığımda kramplar ve kasılmalar olmaya başladı bu şekilde olan varmı acaba çok endişeleniyorum
Merhaba kesinlikle endişelenmeyin çok normal ağrılarınız benimde ara ara kasık ağrılarım olmuştu. İlaçların etkisi normal.. Bebişin tutunma ağrıları ilerleyen zamanlarda adet ağrısıyla aynı olur. Hakkınızda hayırlısı inşallah

İnşallah canm çok canım sıkıldı korktum dA biraz

merhaba, bugün (5aa) transferin 9. günündeyim fakat son iki gündür idrar testim negatif.yarın test günüm kanda pozitif göremeyeceğim diye çok korkuyorum. iki gündür herhangi bir belirtimde yok benim durumunda olup pozitif haberi alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…