- 30 Ocak 2020
- 46
- 28
- 38
- 35
- Konu Sahibi Bi mucize olsun
-
Merhaba kesinlikle endişelenmeyin çok normal ağrılarınız benimde ara ara kasık ağrılarım olmuştu. İlaçların etkisi normal.. Bebişin tutunma ağrıları ilerleyen zamanlarda adet ağrısıyla aynı olur. Hakkınızda hayırlısı inşallahArkadaşlar Pazartesi transferim oldu dondrulmuş transfer oldu bu gün2 akşama yakın sağ kasığımda kramplar ve kasılmalar olmaya başladı bu şekilde olan varmı acaba çok endişeleniyorum
DOndurulmuş 5. Gün embriyosu canımBende pazartesi yani dün oldum canım . Hayırlı olsun . Kaçıncı gün embriyosu ve ilaç kullanıyormusun ? Bunlarda önemli o ağrıları adlandırmak için .
İnşallah canm çok canım sıkıldı korktum dA birazMerhaba kesinlikle endişelenmeyin çok normal ağrılarınız benimde ara ara kasık ağrılarım olmuştu. İlaçların etkisi normal.. Bebişin tutunma ağrıları ilerleyen zamanlarda adet ağrısıyla aynı olur. Hakkınızda hayırlısı inşallah
Naturel değil dimi ilaçlı transfer ?DOndurulmuş 5. Gün embriyosu canım
Nasıl anladım canımNaturel değil dimi ilaçlı transfer ?
Yani ilaç kullanıyorsanız ilaçlı transferdir işte estrofem proluton progestan tarzı ilaçlar kullanıyorsanız . Yoksa naturel transferdir kendi döngünüzde ilaçsız o oluyor .Nasıl anladım canım
Anladım canım ilaç kullanıyorum ilk gün hiç bi şey yoktu da 2.gün başladı ara ara oluyorYani ilaç kullanıyorsanız ilaçlı transferdir işte estrofem proluton progestan tarzı ilaçlar kullanıyorsanız . Yoksa naturel transferdir kendi döngünüzde ilaçsız o oluyor .
Yani progestan tarzı ilaçlar zaten gögüste hasasiyet bel ve karın ağrısı gibi şeyler yapıyor . Hayırlı olsun ilk denememi ?Anladım canım ilaç kullanıyorum ilk gün hiç bi şey yoktu da 2.gün başladı ara ara oluyor
Evet bu ilk deneme sizinYani progestan tarzı ilaçlar zaten gögüste hasasiyet bel ve karın ağrısı gibi şeyler yapıyor . Hayırlı olsun ilk denememi ?
2 ci ilki 5bc 6 cı hün embriyosuydu bahçecide transfer olmuştum . Bu denemem almanyadaEvet bu ilk deneme sizin
Bende ayni durumdayimArkadaşlar Pazartesi transferim oldu dondrulmuş transfer oldu bu gün2 akşama yakın sağ kasığımda kramplar ve kasılmalar olmaya başladı bu şekilde olan varmı acaba çok endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?