Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde belirtim yoktu ustelik 3bb idi kaliteleri :) hic korkmayin tutunur insaAllahMerhabalar 29da transfer oldum dondurulmuş 3.gun emriyosuysu tranfer öncesi çıkarıldı 5.gune ulaştı 3aa kalitede 2tane transfer oldum hiç bir belirtim yok ağrım yok aynı durumu yaşayan var beklemek çok heyecanli
3aa demek iyi kaliteli yaniBenimde belirtim yoktu ustelik 3bb idi kaliteleri :) hic korkmayin tutunur insaAllah
3aa demek iyi kaliteli yani
Sizinki tuttumuBenimde belirtim yoktu ustelik 3bb idi kaliteleri :) hic korkmayin tutunur insaAllah
Benimkinden daha kaliteli3aa demek iyi kaliteli yani
Aşırı sitresliyim okadar korkuyorum ki yedegim var di 2tane daha onlar malesef gelisemedi ve dondurulmadi oyuzden şuan karmaşık duygular içindeyim bugün 4.gun nezaman idrar testinde çıkar şu erken gebelik alsam olmamzmi haftaya kan testi gunumBenimkinden daha kalitelibenim embriyolarimın ikiside 3bb idi birisi tutundu 25 haftalik olduk RABBIM SIZEDE NASIP ETSIN insaAllah sonucunuz pozitif olur arkadaşım. Stres yapmayin lutfen.
Cok erken ben 10. Gun yaptim testimi ama bas donmem ve meme ucunda dokununca sizim vardi hissettim oldugunu. Onceki transferlerimde oyle olmamisti... simdilerde yapmanizi onermem. Anca moraliniz bozulur yaptiginiz testlerde. Bekleyin sabredin.Aşırı sitresliyim okadar korkuyorum ki yedegim var di 2tane daha onlar malesef gelisemedi ve dondurulmadi oyuzden şuan karmaşık duygular içindeyim bugün 4.gun nezaman idrar testinde çıkar şu erken gebelik alsam olmamzmi haftaya kan testi gunum
Bende hiç böyle belirtiler yok sadece tuvalete çok çıkar oldum başka bir bir belirtim yokCok erken ben 10. Gun yaptim testimi ama bas donmem ve meme ucunda dokununca sizim vardi hissettim oldugunu. Onceki transferlerimde oyle olmamisti... simdilerde yapmanizi onermem. Anca moraliniz bozulur yaptiginiz testlerde. Bekleyin sabredin.
Cunku cok yeni bende 9. Gun oldu bu belirtilrr öncesinde bisey yoktuBende hiç böyle belirtiler yok sadece tuvalete çok çıkar oldum başka bir bir belirtim yok
Bide herkesde belirti olcak diye bisey yok kiBende hiç böyle belirtiler yok sadece tuvalete çok çıkar oldum başka bir bir belirtim yok
Hayırlısı bakalım cumartesi testte çağırdılar ama 8.gun oluyor nasıl oluyor niye çağırdılar 9.gun oliyorsaBide herkesde belirti olcak diye bisey yok ki![]()
Bende belirti 9. Gun oldu dedim ben sizin tedavi oldugunuz merkezi bilemem benim tedavi oldugum merkez 12. Gun test istemisti..Hayırlısı bakalım cumartesi testte çağırdılar ama 8.gun oluyor nasıl oluyor niye çağırdılar 9.gun oliyorsa
merhaba sonuclandımı sürecinizMerhabalar 29da transfer oldum dondurulmuş 3.gun emriyosuysu tranfer öncesi çıkarıldı 5.gune ulaştı 3aa kalitede 2tane transfer oldum hiç bir belirtim yok ağrım yok aynı durumu yaşayan var beklemek çok heyecanli
Evet malesef negatifmerhaba sonuclandımı süreciniz
Rabbim hayırlısını versin . Vardır bundada bir hayır üzülme demek boş üzülüyoruz tabiki ama elimizden birşey gelmiyor . Geldiği herşeyi yapmaya çalısıyoruz zaten gerisi taktiri ilahi . İlk denemenizmiydi aslında kaliteleri aa yazmıssınız cok iyi kaliteymişEvet malesef negatif![]()
Rabbim hayırlısını versin . Vardır bundada bir hayır üzülme demek boş üzülüyoruz tabiki ama elimizden birşey gelmiyor . Geldiği herşeyi yapmaya çalısıyoruz zaten gerisi taktiri ilahi . İlk denemenizmiydi aslında kaliteleri aa yazmıssınız cok iyi kaliteymiş