TRANSFERDE BAŞARILI OLANLAR

beyhanfenn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2024
277
29
18
28
Merhaba tup bebekte basarili olan arkadaşlara hangi embriyo kalitesi transfer edildi acaba yardımcı olur musunuz ?

Biri 5AA 5BB tutundu ikiz
Benim oncrden de tutunma oldu ama kayıplar yaşadım sağlıklı doğum yaptım şükür vakit saat geldi mi hepsi bahane oluyor

Merhaba tup bebekte basarili olan arkadaşlara hangi embriyo kalitesi transfer edildi acaba yardımcı olur musunuz ?
Merhaba süreciniz hayırlı olsun benim 5.ci gün çift transfer oldu 3ab ve 3bc galiba tam hatırlayamadım ama tek embriyom tutu şuan 7ayın içindeyim 🌹🌹🌹

Benim eşimden dolayı A harfi olmuyor morfolojisi 0 olduğu icin
🙈 Dondurulacak embriyon var şükür bence ona odaklan sıfırla 5.gun olmazdi gayet iyi. Morfoloji A yapar diye bir kesinlik yok bu arada yumurta kaliten bile etki edebilir Dondurulacak seviyede bir embriyo imiş gördüğün üzere tutunma olasılıkları.cok ki tutunuyorlar sürecini olumlu gecirmeye çalışman daha iyi olur

🙈 Dondurulacak embriyon var şükür bence ona odaklan sıfırla 5.gun olmazdi gayet iyi. Morfoloji A yapar diye bir kesinlik yok bu arada yumurta kaliten bile etki edebilir Dondurulacak seviyede bir embriyo imiş gördüğün üzere tutunma olasılıkları.cok ki tutunuyorlar sürecini olumlu gecirmeye çalışman daha iyi olur
Tabiki herseye şükretmek önemli . 😪 pcos vardı bende gelişen folikullerin %80 inin icinden yumurta çıkmadı

Embriyonun laboratuvar ortaminda belirlenen kalitesi embriyonuzun saglikli oldugunu gostermez. Yani 5aa olan bir embriyo bile genetik olarak saglikli degilse tutunmaz, tutunsa bile saglikli bir bebek dunyaya getiremezsiniz. Sizin icinde a harfi olmayan embriyolarıniz genetik olarak saglikliysa tutunma ihtimali cok yuksek endiselenmeyin :)

Back
X