- 11 Şubat 2024
- 277
- 29
- 18
- 28
- Konu Sahibi beyhanfenn
Merhaba tup bebekte basarili olan arkadaşlara hangi embriyo kalitesi transfer edildi acaba yardımcı olur musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün 4aaMerhaba tup bebekte basarili olan arkadaşlara hangi embriyo kalitesi transfer edildi acaba yardımcı olur musunuz ?
Hamilelik şuan devam ediyor mu peki5. Gün 4aa
merhaba. 5. gün 5aa transfer edildi. şimdi 20 haftayı bitirdikMerhaba tup bebekte basarili olan arkadaşlara hangi embriyo kalitesi transfer edildi acaba yardımcı olur musunuz ?
Evet 20. Haftaya girdimHamilelik şuan devam ediyor mu peki
her şey nasip kısmet. 5aa ile 2 embriyo trasferi bile tutmayan gördüm. 3bb tek transferi tutanıda gördüm. sen inancını koru duanı eksik etme. gerisi zaten allahtan.Sizce 4bb veya 4bc nasil olur ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Merhaba süreciniz hayırlı olsun benim 5.ci gün çift transfer oldu 3ab ve 3bc galiba tam hatırlayamadım ama tek embriyom tutu şuan 7ayın içindeyimMerhaba tup bebekte basarili olan arkadaşlara hangi embriyo kalitesi transfer edildi acaba yardımcı olur musunuz ?
benm bb de tuttu işte sen a ya ne takiliyorsun :) herşey nasipİçinde a harfi hiç bulunmadığı için çok korkuyorum bende bende a harfi hiç yok en fazla b var
Doğru hersey nasipbenm bb de tuttu işte sen a ya ne takiliyorsun :) herşey nasip
Önceden tutunanlarin kalitesi nasıldı kacti kalitesibenm bb de tuttu işte sen a ya ne takiliyorsun :) herşey nasip
Valla çoğunluğu AA idi dediğim gibi tek sebeb embriyo değil ama vücutta birçok şey gebeliği engelleyebilir hepsi bir butunÖnceden tutunanlarin kalitesi nasıldı kacti kalitesi
Benim eşimden dolayı A harfi olmuyor morfolojisi 0 olduğu icinValla çoğunluğu AA idi dediğim gibi tek sebeb embriyo değil ama vücutta birçok şey gebeliği engelleyebilir hepsi bir butun
Benim eşimden dolayı A harfi olmuyor morfolojisi 0 olduğu icin
Tabiki herseye şükretmek önemli .Dondurulacak embriyon var şükür bence ona odaklan sıfırla 5.gun olmazdi gayet iyi. Morfoloji A yapar diye bir kesinlik yok bu arada yumurta kaliten bile etki edebilir Dondurulacak seviyede bir embriyo imiş gördüğün üzere tutunma olasılıkları.cok ki tutunuyorlar sürecini olumlu gecirmeye çalışman daha iyi olur
Bende de var bu ilk denemen miTabiki herseye şükretmek önemli .pcos vardı bende gelişen folikullerin %80 inin icinden yumurta çıkmadı