Vala ben de duymadım.Ama bence rahim ağzında bir sorun olmalı.Yinede doktoruna danışmayı tavsiye ederim canım
adam parasını almak için işlem bitene kadar bişey demedi bittikten sonra işte senin rahim yapıın biraz aşağıya doğru verdi spermleri filan dedi.kaç doktora muayne olduysam hepside rahimde veya benden yana hiç bir konuda problem yok dedi.ama sanırım dr beceremedi ve kendini savunmak için böyle bişey yaptı.
arkadaşlar bişi sorucam.spermlerin bi kımının dışarı çıkmsı çık normal değil mi?ben eşimle normal yodan birlikte olunca ayklarımı tepeye ddiksem bile hepsi dışarı sızyor.bu normal değil m i?acaba sadece bende mi böle bişi var?ben mikroda yptrdm tutmadı.ya acaba tüplerim mi tıkalı ondan dışarı çıkıo hepsi?ben rahim filmi alan da çektirmedim hiç.tüplerim açık mı kapal mı hiç bilmiyorum.sizce normal mi dışrı çıkması?
arkadaşlar bişi sorucam.spermlerin bi kımının dışarı çıkmsı çık normal değil mi?ben eşimle normal yodan birlikte olunca ayklarımı tepeye ddiksem bile hepsi dışarı sızyor.bu normal değil m i?acaba sadece bende mi böle bişi var?ben mikroda yptrdm tutmadı.ya acaba tüplerim mi tıkalı ondan dışarı çıkıo hepsi?ben rahim filmi alan da çektirmedim hiç.tüplerim açık mı kapal mı hiç bilmiyorum.sizce normal mi dışrı çıkması?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?