• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferden 2 gun sonra neler yaşadınız

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
123
Transferden sonraki 2.gunum çok fazla gazım oluyor sancı yapıyor sanki rahim tarafında pat pat diye gaz sarsıntısı oluyor sizce embriyolara zararı olurmu ve goğuslerimde şişlik yok sizce normalmi transfer sonrası 1 saat dinlenip 2saatlik yola gttim arabada hep uzandm ama ozaman embriyolar çıkmış tutunmamış olabilir mi bilgisi olan varmı

Benimde 3 gün önce transferim oldu. Benzer şeyler yaşadım. Kasık ağrılarımda oldu ve hala oluyor. Bunun ilaçlar nedeniyle de olacağı söylendi. Yalnız ben kendime dikkat etmeme rağmen bazı ani hareketlerim oldu. Ondan korkuyorum. Unutup yukarı raflara uzandigim ya da düşme tehlikesi atlattığım oldu. İnşallah olumlu haberler alırız

kızlar çok fazla stres yapıp dert etmeyin bu hapşırmayla öksürmeyle düşecek bişey değil
insanlar transferden hemen sonra işe başlıyo aktif valla şimdiye tutunmuştur inşallah

İnşallah tutunmuştur ama korkuyorum

Evet haklısın berceste. Obsesif olduk biraz. Zihnimizin de rahat olması gerekir.

Transferden sonraki 2.gunum çok fazla gazım oluyor sancı yapıyor sanki rahim tarafında pat pat diye gaz sarsıntısı oluyor sizce embriyolara zararı olurmu ve goğuslerimde şişlik yok sizce normalmi transfer sonrası 1 saat dinlenip 2saatlik yola gttim arabada hep uzandm ama ozaman embriyolar çıkmış tutunmamış olabilir mi bilgisi olan varmı
benımde aynısı olmustu canım korkma bısy olmaz....yolculuk zarar vermez tatlım

bende ekımde yaptım canım ondan once kendılıgınden olan bır gebelıgım var oda gelısmedı kurtaj oldum....ekımde tup denedım malesef sonuc kımyasal 6 neredeyse yukseldı 35 kadar lekelerım vardı dusuk oldu galıba sımdı adet olmayı beklıyorum dr gtmeyı ıstemıyorum

Canim rahat olmaya calis dicem ama olmuyor biliyorum.bende transferden hemen sonra arabayla 5 saat yolculuk yaptim senin gibi yatarak.gögüslerimde de hic sislik olmadibende sürekli burayi okuyordum okudukca belirti aramak zorunda hissediyor insan.herkesin ayni olmuyor.Rabbim sizlerede nasip etsin insallah tutunmustur yavrulariniz bol bol dua edin.rahatlamaniz icin yazdim

Canim rahat olmaya calis dicem ama olmuyor biliyorum.bende transferden hemen sonra arabayla 5 saat yolculuk yaptim senin gibi yatarak.gögüslerimde de hic sislik olmadibende sürekli burayi okuyordum okudukca belirti aramak zorunda hissediyor insan.herkesin ayni olmuyor.Rabbim sizlerede nasip etsin insallah tutunmustur yavrulariniz bol bol dua edin.rahatlamaniz icin yazdim
Evet bende belirti arar oldm transferden sonra hep yattım gün içinde 4-5 kez kalkıyorsam anca oda wc yemek yemeye

Peki gerinmek embriyoya zarar verir mi? tutunmamasina sebep olur mu? Kızkardeşimden duydum. Bir de internette okuyunca merak ettim. Fazla yatmaya alışık değilim. Çok fazla gerinme ihtiyacı duyuyorum...

Back
X