Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de transferin 3.günü kasıklarım hafif ağrıyor ve azda olsa mide bulantısı var.hergün pregesteron ignesi vurdurruyorum popom inanılmaz derecede ağrıyor.. İnsallah bu acılarımıza deger Rabbım yüzümüzü güldürür
Benim de transferin 3.günü kasıklarım hafif ağrıyor ve azda olsa mide bulantısı var.hergün pregesteron ignesi vurdurruyorum popom inanılmaz derecede ağrıyor.. İnsallah bu acılarımıza deger Rabbım yüzümüzü güldürür
progesteron mide bulantisi yapiyomus sanirim.bende baska igneler vurdurdum.mide bulantisi hemen baslamazmis.kasiklarimda batma ve asiri gaz sancisi benim ilk gebelik belirtilerim oldu..rabbim guzel haberlerle karsilastirsin..insallah en kisa zamanda gebe kalirsin cnm
Kızlar selam, benim 30 martta transferim oldu yani bugün 3. Gün. Doktor 3. Gün normal yaşamına dön sakın sürekli yatma dedi ben de okula döndüm, ve okulda keman çalmak zorundaydım bugün çaldım ama içime de dert oldu umarım sorun olmamıştır Bu arada transferden beri şiddetli karın ağrım ishalim var korkuyorum benim gibi olan var mı acaba