Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
transferden sonra kan vermistim sonucu icin agricaklar bugün ozaman danisirim canim tsk ederim cevabin icin insallah tutunma lekelenmesidirMerhaba, benim lekelenmem olmamıştı ama transfer sonrası verilen bilgilendirme formunda lekelenme olabileceği, bunun normal olduğu yazıyordu. Doktorunuza danıştınız mı?
İnşallah güzel haberler alırsınız.transferden sonra kan vermistim sonucu icin agricaklar bugün ozaman danisirim canim tsk ederim cevabin icin insallah tutunma lekelenmesidir
Merhaba bende de lekelenme olmamıştı transferden sonra ama hemşire lekelenme olabilir normaldir demiştimerhaba arkadaslar bir sorum olcakti bugün embriyo transferim gerceklesti ve 1 saat sonra cok az bir lekelenmem oldu böyle birsey yasayan varmi ve hamile olan cvplar icin simdiden cok tsk ederim
anladim canim tsk ederim bu ikinci denemem insallah tutunuyordur bebegim sizinde hayirli olsn sag saglim kucaginizada alirsiniz insallahMerhaba bende de lekelenme olmamıştı transferden sonra ama hemşire lekelenme olabilir normaldir demişti
İnşallah rabbim size de nasip etsinanladim canim tsk ederim bu ikinci denemem insallah tutunuyordur bebegim sizinde hayirli olsn sag saglim kucaginizada alirsiniz insallah
evet canim doktoruma sordum aparatdan dolayi olabiliyor dedi ztn 1-2 damlaydi sonra gecti sükürBende dün transfer oldum kanama vs olmadi ama bel ağrısı varkanama vs olsa da normal bence aparat vs kullanıyorlar olur o kadar.
Çabalarımız boşa çıkmasın inşallah![]()
Sonucunuz ne oldu acaba ?evet canim doktoruma sordum aparatdan dolayi olabiliyor dedi ztn 1-2 damlaydi sonra gecti sükür
ay insallah canim hayirli sonuclar aliriz
Aynı durumdayız sonucunuz ne oldu çok merak ediyorummerhaba arkadaslar bir sorum olcakti bugün embriyo transferim gerceklesti ve 1 saat sonra cok az bir lekelenmem oldu böyle birsey yasayan varmi ve hamile olan cvplar icin simdiden cok tsk ederim
Lekelenme olabilir normal diye biliyorum bende canımmerhaba arkadaslar bir sorum olcakti bugün embriyo transferim gerceklesti ve 1 saat sonra cok az bir lekelenmem oldu böyle birsey yasayan varmi ve hamile olan cvplar icin simdiden cok tsk ederim
cuma günü kan vericem canimAynı durumdayız sonucunuz ne oldu çok merak ediyorum
İnş bebeğin seninledir canımcuma günü kan vericem canim
Kaçıncı gün transferiydi canımİnş bebeğin seninledir canım
canim ben 25 ekim 3 gün dondurulmus embrioydu peki senin ve nezaman transferin gerceklestiKaçıncı gün transferiydi canım
Benimkisi 5 gün emriyosuydu ve taze olarak 28 ekimde transfer edildi ve edildikten 7 saat sonra çok az lekelenmem oldu birinci günde yerleşme kanaması oluyor mu bilmiyorum ve çok merak ediyorumcanim ben 25 ekim 3 gün dondurulmus embrioydu peki senin ve nezaman transferin gerceklesti
vallah canim neler neler duyuyoruz hersey olabiliyor o yüzden belirtilere lekelenmelere takilma benimde ara ara adet sancim oluyor korkuyorum sen nezaman kan vermeyi düsünüyorsun pekiBenimkisi 5 gün emriyosuydu ve taze olarak 28 ekimde transfer edildi ve edildikten 7 saat sonra çok az lekelenmem oldu birinci günde yerleşme kanaması oluyor mu bilmiyorum ve çok merak ediyorum
Çok korkuyorum bilmiyorum 9 da test günüm ama daha erken yaptırsam mı diye düşünüyorum senin yaşın kaç canm kaç emriyo transfer edildivallah canim neler neler duyuyoruz hersey olabiliyor o yüzden belirtilere lekelenmelere takilma benimde ara ara adet sancim oluyor korkuyorum sen nezaman kan vermeyi düsünüyorsun peki
canim benim yas 30 birtane embriyo transfer edildi bu ikinci denemem zaten gecen ay 5 gün taze embriyoydu tutmadi maalesef peki senÇok korkuyorum bilmiyorum 9 da test günüm ama daha erken yaptırsam mı diye düşünüyorum senin yaşın kaç canm kaç emriyo transfer edildi