Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gün önce transfer sürecine başladık su an sadede hap kullanıyorum rahim hazırlığı için,kızlar hamama gidicekler kafa dağıtmak için bende gitmek istiyorum ama sorun olur mu acaba bilgisi olan var mı havuz hamam masaj vs ?
Bilinen bir sakıncası var mı bilemiyorum ama ben olsam gitmezdim. Allah korusun öyle ortamda bakteriler daha çabuk ürüyor. Kimbilir ne zamandır emek veriyorsunuz bence değmez gitmeyin.
Bilinen bir sakıncası var mı bilemiyorum ama ben olsam gitmezdim. Allah korusun öyle ortamda bakteriler daha çabuk ürüyor. Kimbilir ne zamandır emek veriyorsunuz bence değmez gitmeyin.
3 gün önce transfer sürecine başladık su an sadede hap kullanıyorum rahim hazırlığı için,kızlar hamama gidicekler kafa dağıtmak için bende gitmek istiyorum ama sorun olur mu acaba bilgisi olan var mı havuz hamam masaj vs ?
Merhaba canım bende transfer sürecındeyım ilac ıcmeye basladım bızde bungalov tatılıne geldık ama ben ne olur ne olmaz dıye gırmedım valla havuz tehlıkelı bence