Transferden sonra 7.gün silik çizgi

Gul8384

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
13
14
38
40
Merhaba canlar 21 Mayıs tarihinde iki adet birisi 3AA birisi 2AA olmak üzere dondurulmuş altıncı gün embriyosu transfer oldum bu gün 7.günüm evde kaset test vardı az önce onu yaptım çok silik de olsa bir çizgi görüyorum acaba tutunmuş mudur sizce çok heyecanlıyım şuan testin resmini yüklüyorum şimdi buraya
IMG_20240528_185358.webp

Merhaba canlar 21 Mayıs tarihinde iki adet birisi 3AA birisi 2AA olmak üzere dondurulmuş altıncı gün embriyosu transfer oldum bu gün 7.günüm evde kaset test vardı az önce onu yaptım çok silik de olsa bir çizgi görüyorum acaba tutunmuş mudur sizce çok heyecanlıyım şuan testin resmini yüklüyorum şimdi burayaEki Görüntüle 3434095
Tutmuş gibi :) kanda da görürsün umarım 🙏 yarın kan ver bence

Merhaba canlar 21 Mayıs tarihinde iki adet birisi 3AA birisi 2AA olmak üzere dondurulmuş altıncı gün embriyosu transfer oldum bu gün 7.günüm evde kaset test vardı az önce onu yaptım çok silik de olsa bir çizgi görüyorum acaba tutunmuş mudur sizce çok heyecanlıyım şuan testin resmini yüklüyorum şimdi burayaEki Görüntüle 3434095
Bebiş ben buradayım diyor. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin 🥰

Bu sabah tekrardan testi yineledim inşallah kimyasal değildir çok korkuyorum kimyasaldan daha önce kimyasal yaşadım umarım bu kimyasal değildir testi ekliyorum buraya şimdi
IMG_20240529_073424.webp

Bu sabah tekrardan testi yineledim inşallah kimyasal değildir çok korkuyorum kimyasaldan daha önce kimyasal yaşadım umarım bu kimyasal değildir testi ekliyorum buraya şimdi Eki Görüntüle 3434323
Benim 7. gün bu kadar bile belli değildi ve şu an kucağımda.🥰 Senin ertesi gün çizgi bu kadar belirginleşmişse muhtemelen beta artışı güzel belki de ikisi de tutunmuştur 😍

Bu sabah tekrardan testi yineledim inşallah kimyasal değildir çok korkuyorum kimyasaldan daha önce kimyasal yaşadım umarım bu kimyasal değildir testi ekliyorum buraya şimdi Eki Görüntüle 3434323
Kan verseydin artışına bakardin işte neyse bekle bakalım. Ama koyulasmis öncekine göre

Benim 7. gün bu kadar bile belli değildi ve şu an kucağımda.🥰 Senin ertesi gün çizgi bu kadar belirginleşmişse muhtemelen beta artışı güzel belki de ikisi de tutunmuştur 😍
Maşallah bebeğini sağlık ile büyüt canım 🧿çok teşekkür ederim inşallah tutulmuşlardır 😊

Back
X