Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahMerhaba benim hiç lekem olmadı ama 8. Gün 37 10. Gün 65 12. Gün 103 14. Gün 194 gelmişti doktorum sağlıksız olabilir demişti çok şükür 6+6 olduk bugün umudunu kaybetme
4. Gün embriyosu benimki umudunuzu kaybetmeyin lütfen benim mesela ilkte döllenme olmadı 2. Gün bi tane yumurtam döllendi mucize gibi bişey yani buRabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahPeki kaçıncı gün embriyosuydu sizinki? Benimki kimyasaldır diye çok üzülüyorum iki gün nasıl geçecek bilmiyorum
İdrarda erken gebelik baktınız mı süreçte .kaçıncı gun nasıldı?4. Gün embriyosu benimki umudunuzu kaybetmeyin lütfen benim mesela ilkte döllenme olmadı 2. Gün bi tane yumurtam döllendi mucize gibi bişey yani bu
Hayır sadece 12. Gün beta baktıkİdrarda erken gebelik baktınız mı süreçte .kaçıncı gun nasıldı?
İnşallah benimde bebeğim bana sağlıkla sımsıkı tutunur dualarım sizinle çok teşekkür ederim4. Gün embriyosu benimki umudunuzu kaybetmeyin lütfen benim mesela ilkte döllenme olmadı 2. Gün bi tane yumurtam döllendi mucize gibi bişey yani bu
İlk gün pek önerilmiyor ama benim bi arkadaşım doğuda yaşıyordu batıda transfer olup uçakla dönmüştü şimdi hamile bebeğide sağlıklıArkadaşlar çok merak ediyorum yurt dışında yapıp giden varmı aramızda transfer sonrası uçakla yolculuk felan yasak mı ? Nasıl ilerliyor
7. Gun baktım normal kaset testte belli belirsizdi erken gebelikte de çizgi belliydi ama hala siliktiİdrarda erken gebelik baktınız mı süreçte .kaçıncı gun nasıldı?
İnşallah rabbim bu yolda kimseyi eğlemesin süreç çok farklı çünkü Allah herkesin gönlüne göre versinİnşallah benimde bebeğim bana sağlıkla sımsıkı tutunur dualarım sizinle çok teşekkür ederim![]()
Merhaba ben oldum Kıbrıs’ta yaptım ama ilk gün doktor yasaklıyor uçağı 2. Gün gidilebilir ancakArkadaşlar çok merak ediyorum yurt dışında yapıp giden varmı aramızda transfer sonrası uçakla yolculuk felan yasak mı ? Nasıl ilerliyor
Anladım canım teşekür ederim olumlu oldu mu peki inş güzel gelişmeler olurMerhaba ben oldum Kıbrıs’ta yaptım ama ilk gün doktor yasaklıyor uçağı 2. Gün gidilebilir ancak
Amin. Rabbim en kısa zamanda yeniden sevindirsin sizi güzel haberlerle inşallah. Sizin nasıl başladı peki lekelenme oldu mu ya da ilk değeriniz kaçtıOldu fakat düşük yaşadım 4 ay önce sizin güzel geçer umarım![]()
Amin sağolunAmin. Rabbim en kısa zamanda yeniden sevindirsin sizi güzel haberlerle inşallah. Sizin nasıl başladı peki lekelenme oldu mu ya da ilk değeriniz kaçtı
14. Gün yeniden beta bakmak için aile hekimine gittim 12. Gün 20 gelmişti beta doktor bu değer tek başına bişey ifade etmez dedi kalbim o kadar acıdı ki anlatamamBenim de 5. Gün embriyosu dün 12. Gün beta 35 çıktı doktor takip edicez dedi olumsuz konuşmadı ama ben tedirgin oldum biraz benzer şekilde öğrenip artmaya devam edenler var galiba
Bugün mü verdiniz tekrar inşallah katlanarak artmıştır başka bir topikte bir arkadaşta yazmış o da 10. Gün 30 larla öğrenmiş 14. Gün 400 lere gelmiş şimdi güçlü olmamız lazım Allah ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok14. Gün yeniden beta bakmak için aile hekimine gittim 12. Gün 20 gelmişti beta doktor bu değer tek başına bişey ifade etmez dedi kalbim o kadar acıdı ki anlatamam