Transferden sonra calismaya baslayan hanimlar

benmesela01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
1.660
738
123
40
Merhaba kızlar dün transferim oldu. Sizler kaç gün sonra iş hayatına geri döndünüz? Doktoruma gore 3-4 gun sonra donebilirsin cok kendini yormadan. Ben memurum ama isim biraz stresli. Sizler neler yaptınız? Bir de dün transfer günüm 1. Gun sayılıyor mu ?

4. Gün uzun yola çıktım ertesi gün 5. günüm işe gittim. Doktorum istersen rapor verelim ama biz önermiyoruz dedi. Bende zaten istemedim. Öğretmenim derste bağırırsam etkiler mi dedim güldü korkmazlar merak etme dedi

Öğretmenlik daha az stresli sanırım benim iş ihale vs. Oyle söyleyeyim. Ben de 1 hafta rapor almayı düşünüyodum. Haftaya pazartesi iş başı diye düşünüyorum.evde de sıkıldım o ayri

Öğretmenlik daha az stresli sanırım benim iş ihale vs. Oyle söyleyeyim. Ben de 1 hafta rapor almayı düşünüyodum. Haftaya pazartesi iş başı diye düşünüyorum.evde de sıkıldım o ayri
Benim avantajım yarım gün sınıfım 3. Katta bir orası biraz tedirgin etti ama inip çıkıyorum yavaş yavaş. Çocuklar çok yaramaz yüksek sesle konuşuyorum ama doktor güldü.

Benim avantajım yarım gün sınıfım 3. Katta bir orası biraz tedirgin etti ama inip çıkıyorum yavaş yavaş. Çocuklar çok yaramaz yüksek sesle konuşuyorum ama doktor güldü.
Bana da normal.hayatina dön dedi ama ben 12.gun başlamayı düşünüyorum ondan sonrasi artik nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…