Transferden sonra devamli yatalimmi yada normal hayatimize devammi edelim?

Nursu8406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
78
0
86
Almanya
devamli sitelerdeki yazilari okuduktan sonra korkmaya basladim. 21.ocakta transferim yapildi. Yazilanlara göre transferden sonra cogu kisi devamli yatmis ve dinlenmis. Benim doktorum 2.günden itibaren calisabilirsin dedi ama dikkat etmem gereken seyleride söyledi tabiki. Ben yinede test tarihine kadar izin aldim isyerinden. Ama evdede transferden sonraki gün devamli yatmadim. Evde dolastim, ufak tefek isler yaptim, yürüyüse ciktim ve bunlari halende yapmaya devam ediyorum. Bugün 8. günüm ve test tarihim 6 Subat. Bari yarindan itibaren devamli yatiym, Kafam cok karisti. Doktorun dediginimi uygulayim, yoksa deneyim yasayanlarimi, sastim. Buarada bu ilk denemem .

devamli sitelerdeki yazilari okuduktan sonra korkmaya basladim. 21.ocakta transferim yapildi. Yazilanlara göre transferden sonra cogu kisi devamli yatmis ve dinlenmis. Benim doktorum 2.günden itibaren calisabilirsin dedi ama dikkat etmem gereken seyleride söyledi tabiki. Ben yinede test tarihine kadar izin aldim isyerinden. Ama evdede transferden sonraki gün devamli yatmadim. Evde dolastim, ufak tefek isler yaptim, yürüyüse ciktim ve bunlari halende yapmaya devam ediyorum. Bugün 8. günüm ve test tarihim 6 Subat. Bari yarindan itibaren devamli yatiym, Kafam cok karisti. Doktorun dediginimi uygulayim, yoksa deneyim yasayanlarimi, sastim. Buarada bu ilk denemem .

öncelikle hayırlı olsun. valla ben 3 kere tüp yaptık ve ilkinde yatmadım ama tutmadı diğerlerinde hep yattım yine tutmadı cnm:(( bu nasip kısmet meselesi. ilk üç gün önemli diğer günlerde dikkat ettikten sonra sürekli yatmana gerek yok ama kendini nasıl hiisedeceksen öyle davran.inşlh sonucun hayırlı olır..

tesekkür ederim. haklisin aslinda kismet meselesi. Birde sanirim bu sürecte bu konulari fazla okumamak arastirmamak en iyisi.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteyle ilgileniyordum
ama yeni üye oldum.size bir şey sormak istiyorum arkadaşlar sonra çıkmam gerekecek fırsat buldukçada
sizlerleyim inşallah.
ocak 6 da adet oldum adetimin 10.günününden 20 .gününe kadar aralıklı olarak çalışmalarımı yaptım.
bugün adetimin 23.günü ve sol kasığımda batmalar oluyor tekrar yumurtlamayamı başladım
yoksa çalışmalarımızın sonucumu belirti veriyo yada BAT 6 şubat belirtimi başladı.tecrübelerinizle beni bilgilendirirmisiniz
arkadaşlar .şimdiden teşekkürler.kan testi yapsam anlaşılırmı..

evet rahat olmak ve pozitif olmak gerek diye düşünüyorum...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteyle ilgileniyordum
ama yeni üye oldum.size bir şey sormak istiyorum arkadaşlar sonra çıkmam gerekecek fırsat buldukçada
sizlerleyim inşallah.
ocak 6 da adet oldum adetimin 10.günününden 20 .gününe kadar aralıklı olarak çalışmalarımı yaptım.
bugün adetimin 23.günü ve sol kasığımda batmalar oluyor tekrar yumurtlamayamı başladım
yoksa çalışmalarımızın sonucumu belirti veriyo yada BAT 6 şubat belirtimi başladı.tecrübelerinizle beni bilgilendirirmisiniz
arkadaşlar .şimdiden teşekkürler.kan testi yapsam anlaşılırmı..

Selam , normal yollardan hamile kalamadigimiz icin vede henüz bir tecrübe sahibi olmadigimiz icin maalesef yardimci olamiycam. Ama umarim dilegin kabul olmustur.:emir_bebek:

canım ben inşallah kısmet olursa önümüzdeki aylarda 3.denememe karar verdim doktoruma bu ayki kntrolümde iyice sordum 3 gün dikkat et sonrası normal yaşantına dewam yatmanın etkisi olsaydı 10 gün burda yatırırdık ki sakıncalı kan dolaşımı tam olmadığından emriyoda beslenemiyormuş yani için çok rahat olsun bende aynı senin gibi uyguluyacağım ve transferdede çok stres olduğum için anestezi alacağım :))

veee şuan herşeyden önemlisi senin sonucun inşallah burdan pozitif haberini yazacaksın dualarım seninle inşallah inşallah hayırlısı ile bu sefer pozitif olumlu son tedavin olur....

çok sevindim olsaydı benimde seninle aynızaman transferim olcaktı ama yumrtalar döllenmedi çk üzgünüz senide sabırsızlıkla bekliycem inşallh olur hangi hastanede yaptırdın

nursu ilk denememde hiç kalkmadan 12 gün yattım sadeece yemek için ve tuvalete kalktım sonuç : negatiif hemde 3 blast transferim vardı..ikinci denememde 3 gün yattım ama evde dolaştım zaten yatmak iyi değilmiş rahimdeki kan dolaşımını etkiliyomuş 7 gün çıktım markete gittim gitmişken eczaneden test aldım ve ikinci çizgiyi gördüm:))sonrada zaten hiç evde durmadım..inşllah sende hamilesindir kendini yormadan herşeyi yap..benim dr embriyoyu koydu dediki tuttuysa şimdi tutumuştur göbek bile atabilirsin.protein ağırlıklı beslen demişti bide..

Moral sifir :( 2 damlacik kanamam oldu ve geri gitti bu sabah. 9. gün test yaptim silik bile cikmadi cizgi. Ben Almanya´da yasiyorum , burda basladim tedaviye.

Back
X