Transferden sonra evde nasıl yatıyorsunuz arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaa canım benim çok iyi anlıyorum şuan ruh halini ama bırakma kendini olur mu bol bol kuran oku için rahatlasın isyana düşme sakin
Rabbim elbet nasip edecek bir gün 🙏
Sağolasın canım benim 🙏 zor bir süreç birdahaikne tutar inşAllah canım bakalım 🙏🙏

Valla kuzum çok heyecanlıyım hiç sorma gün yaklaştıkça heyecan artıyor
İkiz olduğu için sezaryen olacak riske atamayiz dedi Dr
Daha erken davranmazsa kuzular bugünden itibaren 29 gün kaldı çok şükür 🙏
Sanada dua ediyorum her zaman kuzum hep aklımdasın 🙏
Allah razı olsun canım benim RABBİM hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah... umut oluyorsun bize şükürler olsun rabbime ikiz nasip etti hemde...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunlar...

Sağolasın canım benim 🙏 zor bir süreç birdahaikne tutar inşAllah canım bakalım 🙏🙏

Kaçındı tedaviydi canım...
Benimde 2. Tedavim temmuz da negatif ile sonuçlandı.. Pazartesi 3. Tedaviye başlayacağız nasip kısmet emek vermeye devam.. geçen gün bahçeci sayfasında gördüm kadın 14. Tedavide ikizlerine kavuştu...

Kaçındı tedaviydi canım...
Benimde 2. Tedavim temmuz da negatif ile sonuçlandı.. Pazartesi 3. Tedaviye başlayacağız nasip kısmet emek vermeye devam.. geçen gün bahçeci sayfasında gördüm kadın 14. Tedavide ikizlerine kavuştu...
İlk tedavidimdi canım olmadı ikinciye bakalım nasipse 🤲 valla çok var öyle canım sonunda oluyor bir şekilde Allah’ın izniyle .. senin neden tutmadı sebebi belli mi ?

İlk tedavidimdi canım olmadı ikinciye bakalım nasipse 🤲 valla çok var öyle canım sonunda oluyor bir şekilde Allah’ın izniyle .. senin neden tutmadı sebebi belli mi ?
Ilkinde sıvı birikmesi vardı tüp de yani hidrosalpenks.. ikincisi 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu iyi kalitede koydular negatif ile sonuçlandı sebebini bilmiyoruz.. nasip yoksa hepsi boş... dua edelim rabbim hepimize nasip etsin inşallah... zor çok zor.... Ilk tedavimde daha çok üzüldüm ikinci de alıştım sanki 6 ay piskolojik tedavi gördüm..
Ben kararımı verdim sonuna kadar savaşacağız rabbimde nasip edecek inşallah...
Olana kadar devam edeceğim...

Ilkinde sıvı birikmesi vardı tüp de yani hidrosalpenks.. ikincisi 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu iyi kalitede koydular negatif ile sonuçlandı sebebini bilmiyoruz.. nasip yoksa hepsi boş... dua edelim rabbim hepimize nasip etsin inşallah... zor çok zor.... Ilk tedavimde daha çok üzüldüm ikinci de alıştım sanki 6 ay piskolojik tedavi gördüm..
Ben kararımı verdim sonuna kadar savaşacağız rabbimde nasip edecek inşallah...
Olana kadar devam edeceğim...
İnşallah olacak canım kafaya takmamak gerek ama elde değil 🤦‍♀️ İnsan çok üzülüyor çok .. yıpranıyor.. ama elden gelen birşey yok inşAllah olacak bir gün ..

Back
X