Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilgim yok ama 6 gun icinde belli oluyrsa tahlil yapturmalisin bence ben bekleyemem okadar :)Evet kizlar sorum tam olarak bu
Transferden sonra hic belirti gormeyip hamile kalan var mi?
Transferden sonra 6. Gunum ve hicbir belirtim yok endiselenmeli miyim?
6. Gun test icin erken canim hemsirem en erken 10.gunde yaptirabilirsin dedibilgim yok ama 6 gun icinde belli oluyrsa tahlil yapturmalisin bence ben bekleyemem okadar :)
anladim :) ama bazilari hic belirti yasamiyor ben ise 2.ayindan 9. aya kadar kustum hastanede yattim hep :'(6. Gun test icin erken canim hemsirem en erken 10.gunde yaptirabilirsin dedi
Canım benim bu belirti olayı takılma bu kadar böyle hep kendini dinlersen günler de geçmz zaten bi sürü belirti yaşayıp da negatf sonuç alan arkadaşlar da okudum burda 2-3 gün daha sabret evde gebelik testi yap varsa çok silik çıkar ikinci çizgi inşaallah vardır biz de burdan sevinirz.Evet kizlar sorum tam olarak bu
Transferden sonra hic belirti gormeyip hamile kalan var mi?
Transferden sonra 6. Gunum ve hicbir belirtim yok endiselenmeli miyim?
dogru diyorsun canim zaten surekli dusunmeyip kendimi disari atiyorum biraz gezip dinleniyorum ama bugun oyle konu acayim belki benim gibi olan vardir diye dusundum. Sagol cevabin icinCanım benim bu belirti olayı takılma bu kadar böyle hep kendini dinlersen günler de geçmz zaten bi sürü belirti yaşayıp da negatf sonuç alan arkadaşlar da okudum burda 2-3 gün daha sabret evde gebelik testi yap varsa çok silik çıkar ikinci çizgi inşaallah vardır biz de burdan sevinirz.
ah ahh neler cekiyoruz bu yolda... Allah sabir verdikten sonra her seyi cekeriz kucagimiza alalimda yeter ki. Sen bebegini dogurdun mu canim? Allah anali babali buyutsunanladim :) ama bazilari hic belirti yasamiyor ben ise 2.ayindan 9. aya kadar kustum hastanede yattim hep :'(
amin insaAllah dogurdum cook sukur nasipse 3 yasina gircek ..birdaha istiyiz ama olmuyir :/ah ahh neler cekiyoruz bu yolda... Allah sabir verdikten sonra her seyi cekeriz kucagimiza alalimda yeter ki. Sen bebegini dogurdun mu canim? Allah anali babali buyutsun
cok sukur var canim ama 2. cok zor olmayadsbilir :/Allah bagislasinzms rainbow olur insallah bak ne guzel bir yavrunuz var
Dua et canim insallah olur. Hepimizin.cok sukur var canim ama 2. cok zor olmayadsbilir :/
canim benimde 3.gun ebriyosu ve dondurulan olmadi. Ve hic bir belirtim yok. Sadece goguslerim cok hassas o kadar. Ama oda ilaclar etkisindedir. Hergun dua ediyorum bekleyen herkes icin ardindan kendim icin. Ama kismet cok guzel sende 9ay sonra kucagina saglikla alirsin insallah. Yarin 7. Gunum olacak ama kararsizim yapip yapmamakta. Olmazsa uzulurum belki vardir bosuna kendimi uzerim diyeCanım sen de benim gibi zor sabredenlerdensin allah sabır versin ama geçecek bu günler
Benim ilk 3 gün hafif kadık bel ağrısı tarzında ağrılarım vardı oda hormonların ilaçların etkisi 5-6-7. Günler ise hiç bir şey hissetmedim boş hissediyordum
7. Gün sabah normal idrar testi yaptım negatifti nadıl ağladım zaten hissetmiyorum diye eşimde üzüldü hatta boşa gitti tutmadı diye...
Her şey nasip bol dua et günde kaç ayetel kursi okuyodum hatırlamıyorum insanın sığınacak başka yeri yok
Hala da duaya devam kucağımıza almadan bir şeyin garantisi yok
İnşallah sen de pozitif sonuç alırsın hem bak 5. Güne gelip koyulmuş embriyo
Benimkiler 3. Gün dü ve geriye kalan 5 tanesi çok kaliteli ilerlemedi dondurulmadı
7. Gün yaptırma bence 8 i bekle benim 8. Gün çıkmıştıDua et canim insallah olur. Hepimizin.
canim benimde 3.gun ebriyosu ve dondurulan olmadi. Ve hic bir belirtim yok. Sadece goguslerim cok hassas o kadar. Ama oda ilaclar etkisindedir. Hergun dua ediyorum bekleyen herkes icin ardindan kendim icin. Ama kismet cok guzel sende 9ay sonra kucagina saglikla alirsin insallah. Yarin 7. Gunum olacak ama kararsizim yapip yapmamakta. Olmazsa uzulurum belki vardir bosuna kendimi uzerim diye
oyle mi diyosun?7. Gün yaptırma bence 8 i bekle benim 8. Gün çıkmıştı
benimde 2 embriyo. Sabah ilk idrarla degil mi?Beth18 2 embriyo canm
Evet İngilizce öğretmeniyim meslektaşmışız
Eğer test alırsan erken gebelik testi al ve yoğun beklemiş idrarla yap
Evet canımbenimde 2 embriyo. Sabah ilk idrarla degil mi?
anladim canim. Allah kismet eder insallah size ve isteyen tum kadinlara ardindan bana... yapacak birsey yok sinavdayiz hepimiz...Selam 1. Denememde hicbir belirtti yasamadim hatta 6 7 8. Günler idrar testi yaptım hep negatif sonra dayanamadım 8. Gün kan testi yaptırdım ve gözlerime inanamadım sonuç 93 çıkmıştı. Hatta sonrasında iki katından fazla katlandı değerler , keseyi de gördüm ama
Benim sonu güzel olmadı
Benim sona takıma sonuçta ben hiçbir belirti yasamadim ve hamile kaldım zaten dr da hissedilebilecek bi durum olmadığını hissettim diyenlerin psikolojik olarak böyle hissettiklerini söylüyor.
Umarım emek veren tüm kadınların kısa zamanda bebisleri kucağına gelsin