• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra hic belirti gormeyip hamile kalan var mi?

Selam 1. Denememde hicbir belirtti yasamadim hatta 6 7 8. Günler idrar testi yaptım hep negatif sonra dayanamadım 8. Gün kan testi yaptırdım ve gözlerime inanamadım sonuç 93 çıkmıştı. Hatta sonrasında iki katından fazla katlandı değerler , keseyi de gördüm ama
Benim sonu güzel olmadı :KK43:
Benim sona takıma sonuçta ben hiçbir belirti yasamadim ve hamile kaldım zaten dr da hissedilebilecek bi durum olmadığını hissettim diyenlerin psikolojik olarak böyle hissettiklerini söylüyor.
Umarım emek veren tüm kadınların kısa zamanda bebisleri kucağına gelsin
dusuk oldu sanirim sebebi neydi? Allah sabir versin

dusuk oldu sanirim sebebi neydi? Allah sabir versin
Evet düşük yaptım bir kabus gecesiydi. Sebebi nedir bilinmiyor 5+4 de gitti malesef umarım kimse yaşamaz böyle kötü duyguları ve bu konuları çok konuşmayalım hep güzellikler konuşalım güzellikler bizi bulsun.
Belirti arama tek yapabileceğimiz günlerin geçip test tarihinin gelmesi.
Ayrıca her kadının hikayesi farklı genlerimiz acı eşiğimiz... hepsi farklı. Bu yüzden elden geldiğince sabırlı olmak gerek. Bu arada ben o zaman 24 saat olmadan evden çıkıp rapor almak için 2 saat dolasmistim sonra da çok üzülüp ağlamıştım tutmadı diye yani olacaksa her türlü oluyor biraz kaderci olmak lazım sanırım

Evet düşük yaptım bir kabus gecesiydi. Sebebi nedir bilinmiyor 5+4 de gitti malesef umarım kimse yaşamaz böyle kötü duyguları ve bu konuları çok konuşmayalım hep güzellikler konuşalım güzellikler bizi bulsun.
Belirti arama tek yapabileceğimiz günlerin geçip test tarihinin gelmesi.
Ayrıca her kadının hikayesi farklı genlerimiz acı eşiğimiz... hepsi farklı. Bu yüzden elden geldiğince sabırlı olmak gerek. Bu arada ben o zaman 24 saat olmadan evden çıkıp rapor almak için 2 saat dolasmistim sonra da çok üzülüp ağlamıştım tutmadı diye yani olacaksa her türlü oluyor biraz kaderci olmak lazım sanırım
yasanilanlar aci evet Allah bizleri oyle yaratmis ki bunlara gogus gerebiliyoruz. Bence de guzelliklerden konusalim bebegimize nasil kiyafetler alicaz falan pembe mi mavi mi ? :emir_bebek::emir_bebek:kapattirmak istiyorum konuyu Mune Mune artik belirti aramicam bebeklerimde saglikla dogacaklar insallah...

Dua et canim insallah olur. Hepimizin.
canim benimde 3.gun ebriyosu ve dondurulan olmadi. Ve hic bir belirtim yok. Sadece goguslerim cok hassas o kadar. Ama oda ilaclar etkisindedir. Hergun dua ediyorum bekleyen herkes icin ardindan kendim icin. Ama kismet cok guzel sende 9ay sonra kucagina saglikla alirsin insallah. Yarin 7. Gunum olacak ama kararsizim yapip yapmamakta. Olmazsa uzulurum belki vardir bosuna kendimi uzerim diye
Aynı hataya düşüp transferin 7. Günü bıraz kanamadan panıkleyıp o haltı yedim canm ben sonucum 0.318 maalesef yükselir mi bilmiyorum ama moral yerlerde hatta sigarayı bırakmıştım yine içiyorum

Merhaba arkadaşlar 3. Gün 9 hücreli g1 embriyo transferim oldu bugün 7. Günüm hiç bir belirtim yok. Belirti yaşamadan olumlu sonuç alan varmi

Merhaba arkadaşlar 3. Gün 9 hücreli g1 embriyo transferim oldu bugün 7. Günüm hiç bir belirtim yok. Belirti yaşamadan olumlu sonuç alan varmi
Ben varım Can'ım. İlk hamileliğimde şiddetli göğüs ağrısı şişmesi olmuştu. Ordan anlamıştım. Sonra düşük oldu maalesef.
Transfer sonrası hiç belirti yoktu. Olmadı yine diye düşündüm. Ama çok şükür 9. Gün hem idrar hem kan testinde pozitif sonuç aldım.
14 haftam bitiyor. Hala göğüslerimde tık Yok.
Herkesin belirtisi farklı olabileceği gibi aynı kişinin ayrı gebeliklerde bile belirtileri farklı olabiliyor.
Ama bitek rahmim aşağı çekilir gibiydi. Ama bu hep adet öncesi de olur. O yüzden belirti sayamıyorum. Umarım yakında sen de alırsın o güzel haberi.

Back
X