• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra idrar testim

Gokce241

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2021
58
21
38
30
Merhaba kızlar bugün transferinin 9. Günü 5. Gün embriyosu 2 adet konuldu bundan önce 3 denemem oldu hiç tutanım olmadı idrar testi yapardım ama saatler sonra neredeyse görünmeyen hayalet çizgi çıkardı bu denemem de dayanamadım sabah ilk idrar testini yaptım resimdeki gibi 5 dk içinde belirdi ama yine de emin olamıyorum var mı yok mu idrar testi böyle olup kanda negatif gören var mı nolur yardım edin korkudan sevinemiyorum bile kanda çıkmaz diye

Eklentiler

• IMG_20211202_094900.webp
    IMG_20211202_094900.webp
    5 KB · Görüntüleme: 362
  • IMG_20211202_094900.webp
    IMG_20211202_094900.webp
    5 KB · Görüntüleme: 188
  • IMG_20211202_094858.webp
    IMG_20211202_094858.webp
    5 KB · Görüntüleme: 283
Merhaba kızlar bugün transferinin 9. Günü 5. Gün embriyosu 2 adet konuldu bundan önce 3 denemem oldu hiç tutanım olmadı idrar testi yapardım ama saatler sonra neredeyse görünmeyen hayalet çizgi çıkardı bu denemem de dayanamadım sabah ilk idrar testini yaptım resimdeki gibi 5 dk içinde belirdi ama yine de emin olamıyorum var mı yok mu idrar testi böyle olup kanda negatif gören var mı nolur yardım edin korkudan sevinemiyorum bile kanda çıkmaz diye
Bariz pozitif testiniz.
Taze transfer değil değil mi yani çatlatma iğnesi olmadınız

Bariz pozitif testiniz.
Hayır dondurulmuş embriyo iki adet çatlama iğnem aylar önce yapıldı 5 embriyom donduruldu 2 si geçen hafta çarşamba günü transferim yapıldı kanda negatif çıkar diye korkuyorum

Hayır dondurulmuş embriyo iki adet çatlama iğnem aylar önce yapıldı 5 embriyom donduruldu 2 si geçen hafta çarşamba günü transferim yapıldı kanda negatif çıkar diye korkuyorum
Pozitif testiniz
Gözünüz aydın

Pozitif inşallah canım kan ver

Tekrar idrar testi yaptım evde Bi tane daha vardı ama bu sefer çok daha silik çıktı jel falan kullanıyoz ondan mı acaba çok cnm sıkıldı ikincisi neredeyse görünmüyor yeni yaptığımda kan verdim sağlık ocağında ama o çıkana kadar dayanamadım sizde de böyle sorun olan var mı ilki bariz ama ikincisi kötü çıktı

Eklentiler

• IMG_20211202_130205.webp
    IMG_20211202_130205.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 347
  • IMG_20211202_130054.webp
    IMG_20211202_130054.webp
    5 KB · Görüntüleme: 277
Tekrar idrar testi yaptım evde Bi tane daha vardı ama bu sefer çok daha silik çıktı jel falan kullanıyoz ondan mı acaba çok cnm sıkıldı ikincisi neredeyse görünmüyor yeni yaptığımda kan verdim sağlık ocağında ama o çıkana kadar dayanamadım sizde de böyle sorun olan var mı ilki bariz ama ikincisi kötü çıktı
Birini ilk idrarla yaptığın için idrar yoğunluğundan daha belirgin çıkmıştır canım. İnşallah kanda da çıkacak içini ferah tut

Bariz pozitif testiniz.
Merhaba bana da bakarmısınız yarın regl günüm.pazar günü 5 gün kalınca yapmıştım çok hayali vardı iyice bakınca görüyorduk bugün böyle çıktı😩 testin kendi boyası flan mı 😣

Eklentiler

• 2CD508B0-2297-4C40-9183-5121DAB0074C.webp
    2CD508B0-2297-4C40-9183-5121DAB0074C.webp
    103,4 KB · Görüntüleme: 309
Hiç belirtim olmadı bugün 9. Gün hatta yine olmadı diye düşünürek bir iki gündür ne yediğime ne içtiğime ne hareketlerime dikkat ettim sabah ilk temiz idrarla verdiğim bariz pozitifti ama öğleden sonraki neredeyse hayalat çizgi görünmüyor bile umarım jel falan kullanıyoz onun yüzündendir inş sabahki testim doğrudur kan verdim bekliyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

Hiç belirtim olmadı bugün 9. Gün hatta yine olmadı diye düşünürek bir iki gündür ne yediğime ne içtiğime ne hareketlerime dikkat ettim sabah ilk temiz idrarla verdiğim bariz pozitifti ama öğleden sonraki neredeyse hayalat çizgi görünmüyor bile umarım jel falan kullanıyoz onun yüzündendir inş sabahki testim doğrudur kan verdim bekliyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.
Ay hadi İnşallah pozitif olsun hayırlısıyla 🥰🥰 bende 6. Gündem itibaren testte hep pozitif görmüştüm, naptniz baktnz mi kan sonuclarina

Pozitif çok şükür bthcg 206 geldi 9. Gün değer olarak iyi mi kötü mü çok bilmiyorum ama bugüne de şükürler olsun inş devamı da gelir sağlıkla alırız kucağımıza Allahım isteyen herkese nasip etsin

Merhaba bana da bakarmısınız yarın regl günüm.pazar günü 5 gün kalınca yapmıştım çok hayali vardı iyice bakınca görüyorduk bugün böyle çıktı😩 testin kendi boyası flan mı 😣
Çok mu bekledi testiniz ?

Tabi ki de pozitif İnşallah sağlıkla ilerler 🤲🏻🤲🏻🧿

Çok mutlu oldum adınıza benim bugün 6 günüm idrarda hiç bişi çıkmadı adet ağrısı var normal mi acaba 🥺🥺

Back
X