• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra idrarda uzulup kanda sevinenler

tricia

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
196
60
318
Ankara
:KK50:Tup bebek sureci ne kadar zor anlatmaya gerek yok herhalde. Maalesef bu konuyu okuyan hepimiz yasiyoruz bunu:KK43: bu surecte hepimizin deli gibi internette gezindigi de malum. Herkese bir umut olsun diye sevgili tup bebek hamislerinden ricam var. Neredeyse Son ana kadar idrarda israrla negatif gorup, yikilip, kanda mucizesini ogrenen kimler var? Lutfen yazin birbirimize umut olalim:KK49::KK50:

Benim de 10 kasımda transferim oldu. 5.gün dondurulmuş embriyo bir adat transfer edildi.test günüm 19uydu. ama ben dayanamadım ve 4 .gün test yaptırdım.8.2 çıktı.nasıl canım sıkıldı anlatamam..olmayacak dedim..sonraki gün erken gebelik testi yaptım idrarda.sonra da iki defa idrarda baktım tekrar.abarttım yaniii:KK47::KK45:sonra dün yani 7.günümde tekrar baktırdım.113.8 çıktı şokkk..şok oldum resmen. yarın asıl test günüm.umarım düşmemiştir..çok zor...Allah hepimizin yardımcısı olsun :eek:

Benim de 10 kasımda transferim oldu. 5.gün dondurulmuş embriyo bir adat transfer edildi.test günüm 19uydu. ama ben dayanamadım ve 4 .gün test yaptırdım.8.2 çıktı.nasıl canım sıkıldı anlatamam..olmayacak dedim..sonraki gün erken gebelik testi yaptım idrarda.sonra da iki defa idrarda baktım tekrar.abarttım yaniii:KK47::KK45:sonra dün yani 7.günümde tekrar baktırdım.113.8 çıktı şokkk..şok oldum resmen. yarın asıl test günüm.umarım düşmemiştir..çok zor...Allah hepimizin yardımcısı olsun :eek:

cnm ıdrar testınde hıc pozıtıf gormedın mı bende senın gıbı 5. gun dondurulmuş 7. gun ıdrar testı yaptım nesagtıf gorunce moralım bozulduu , sence cıkmaması normal mıı ? sende de mı oyle oldu

hayır canım hiç görmedim.5.ve 6. günü idrarda baktım.hatta bir tanesi erken gebelik testiydi.sonra da bakmadım.zaten kanda yeni çıktı idrarda çıkmaz diye..ama içimde kaldı yarın gidip tekrar alıp bakıcam o çift çizgiyi görmek istiyorum .inşallah..:)hiç moralini bozma bence ancak çıkıyo kanda bile 9 .gün yeni salgılanan çok insan var.senin test günü ne zaman ?

hayır canım hiç görmedim.5.ve 6. günü idrarda baktım.hatta bir tanesi erken gebelik testiydi.sonra da bakmadım.zaten kanda yeni çıktı idrarda çıkmaz diye..ama içimde kaldı yarın gidip tekrar alıp bakıcam o çift çizgiyi görmek istiyorum .inşallah..:)hiç moralini bozma bence ancak çıkıyo kanda bile 9 .gün yeni salgılanan çok insan var.senin test günü ne zaman ?
ayy ıyı barı cnm umut oldun banaaa :)) kacıngun embrıosu cnmm ? darısı bızlere ıns yaaaaa , dua ıle...

benım test gunum 25 kasım , 15 gun sonra ya verdı doktor cok gec amaaa :) 10. gun yaptırsam mı dıye dusunuorumm

Herkese Dr lar ayrıgün veriyor heralde!
Benim transferim ayın 8 inde oldu benden sonra transferi olanlar test yaptı bile!
Benim ki 12. Günde verdi kan testini bende Ogün yapıcam...

ayy ıyı barı cnm umut oldun banaaa :)) kacıngun embrıosu cnmm ? darısı bızlere ıns yaaaaa , dua ıle...
ben 33 yaşındayım 5.gün embriyosu dondurulmuş blast benimkisi.5. gün dondurulmuşlarda 9. diyolar.umutlu ol tabi :)) 15.gün kesin olsun diye demişlerdir ama bana 9 da çıkar dediler.ama burda 9.gün negatif olup da 11.12. gün baktırıp pozitif çıkanları okudum.ayyyy hadi inşallahhh ya...:)Allahımm yüzünü güldürsün:) ben bugün gittim 243 çıktı :)

Herkese Dr lar ayrıgün veriyor heralde!
Benim transferim ayın 8 inde oldu benden sonra transferi olanlar test yaptı bile!
Benim ki 12. Günde verdi kan testini bende Ogün yapıcam...
evet kaçıncı gün emriyosu olduğu ve dondurulmuş olup olmaması farkediyomuş test tarihinde.son 1 gün yani senin ki :)hadi hayırlısı inşallahhh Allahım yüzünü güldürsün :)

evet kaçıncı gün emriyosu olduğu ve dondurulmuş olup olmaması farkediyomuş test tarihinde.son 1 gün yani senin ki :)hadi hayırlısı inşallahhh Allahım yüzünü güldürsün :)
5. Gün dondurulmuş embryo transfer edildi...
Âmin çok Sağol Rabbim senide tamamına erdirsin inş

ben 33 yaşındayım 5.gün embriyosu dondurulmuş blast benimkisi.5. gün dondurulmuşlarda 9. diyolar.umutlu ol tabi :)) 15.gün kesin olsun diye demişlerdir ama bana 9 da çıkar dediler.ama burda 9.gün negatif olup da 11.12. gün baktırıp pozitif çıkanları okudum.ayyyy hadi inşallahhh ya...:)Allahımm yüzünü güldürsün:) ben bugün gittim 243 çıktı :)
inş cnm sevındım senın adınaa ,Rabbim kucagına almayı da nasıp etsn inş saglıcakla....senınle aynı gun transferım olmuş embrıolda aynıııı aslında bende bugun versem dıoruum ama cesaret edemıorum yaaaa sonuc negatfı cıkarsa cook uzulurum dıyee ... aslında yapsam bugun cıkar bende az cok bellı olur neyın ne olcagı ama korkuorumm :( embıronun kalıtesı nasıldı cnmm .. sabah cozdurup o gun sabah mı transfer ettıler , yoksa oncesınde mı merak ettım ?

o sabah çüzündü ardından transfer edildi.1.blast yazıyo verilen kağıtta.Ama dr 4 AB diye bişey söyledi birsürü şey yazıyo karşılında onları anlamadım.ama 1 blast yazıyodu transfer edilende.yaptırabilirsen kan yaptır bence idrarda çıkmaz çünkü.merak ettim bende ya :)

inş cnm sevındım senın adınaa ,Rabbim kucagına almayı da nasıp etsn inş saglıcakla....senınle aynı gun transferım olmuş embrıolda aynıııı aslında bende bugun versem dıoruum ama cesaret edemıorum yaaaa sonuc negatfı cıkarsa cook uzulurum dıyee ... aslında yapsam bugun cıkar bende az cok bellı olur neyın ne olcagı ama korkuorumm :KK43: embıronun kalıtesı nasıldı cnmm .. sabah cozdurup o gun sabah mı transfer ettıler , yoksa oncesınde mı merak ettım ?
o sabah çüzündü ardından transfer edildi.1.blast yazıyo verilen kağıtta.Ama dr 4 AB diye bişey söyledi birsürü şey yazıyo karşılında onları anlamadım.ama 1 blast yazıyodu transfer edilende.yaptırabilirsen kan yaptır bence idrarda çıkmaz çünkü.merak ettim bende ya :)

benımde sabah cozundu bi ıkı saat sonra transfer oldu ... cesaretim yok yaaa :( korkuom hemde cook

benımde sabah cozundu bi ıkı saat sonra transfer oldu ... cesaretim yok yaaa :KK43: korkuom hemde cook
:) haklısın valla ben 7 günü test yaptırdım o kadar sabırsızım ki o bir saat geçmedi hastanede sonra laborant verdi sonucu bu sefer bakamadım kağıda.aldım kağıdı yürüyorum merdivenlerden çıktım sonra bir köşe buldum kendime derrriiin bi nefes aldım dedim ki kendime düşük çıkacak üzülme :) çoook zor baktım.hatta baktım anlayamadım okuyamadım sonucu :) :) :)) sen daha sabırlısın ama gününü beklemek en güzeli bence :)hayırlısıyla inşallahhh:) ama benim içimden olumlu geçiyor Allahın izniyle tabi :)buraya yaz mutlaka alınca sonucunu :KK45::anneadayı::KK71::KK71::KK71:

Back
X