Transferden sonra ishal

Ruzgarruya

"RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN 🌸
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
1.364
1.019
83
Merhaba arkadaşlar bu benım üçüncü denemem. Bugün transferin yedıncı günüydü. Ve ben transfer gününden beri ishalim. İlk iki denemede kabız oluyordum ve kayısı tuketıyordum ama bu neden böyle oldu anlamadım. Benim gibi olan var mı acaba merak ediyorum.

Umarım gören olur ve yazar benm için stres unsuru oldu bu geçer dedım ama geçmedi kötü düşünmek istemiyorum ama kötüde aklıma geliyor😞

Umarım gören olur ve yazar benm için stres unsuru oldu bu geçer dedım ama geçmedi kötü düşünmek istemiyorum ama kötüde aklıma geliyor😞
Merhaba, öncelikle transferiniz hayırlı olsun umarım sonucu iyi olur sizin adınıza. Bu süreçte ishal veya kabız olmanızın gebeliginiz üzerinde bir etkisi olmaz. Sadece bol bol su tüketmeye ve dinlenmenize bakın.

Merhaba, öncelikle transferiniz hayırlı olsun umarım sonucu iyi olur sizin adınıza. Bu süreçte ishal veya kabız olmanızın gebeliginiz üzerinde bir etkisi olmaz. Sadece bol bol su tüketmeye ve dinlenmenize bakın.
İnşallah saolun teşekkür ederım. Bol su tuketıyorum ve dinlenıyorum umarım güzel sonuçlar alırım🤲

Back
X