Transferden sonra ohss oldum yardım

Cok tesekkur ederim. Sag ol. Inan ki moral oluyor. Benimki seninki kadar da siddetli seyretmiyor halbuki anladigim kadariyla. doktorum yine de p.tesi icin gecmezse karindaki siviyi cekmek gerekir dedi... insallah buna gerek kalmaz da kendiliginden gecebiliyorsa gecer. Nihayetinde ancak hamile kalabildim, en ufak seyin risk olusturmasindan korkuyorum.
:KK16: sen bebegini kucagina alabildin mi peki?
Canm siddetli degilsr atkatirsin kolayca gerek kalmzz siviya insallah. Beb ohss olanlarn gebe oldugunu duudum en buyuk belirti insallah saglikli rahat bir gebelik yasarsin ben 32 haftaligiz suan daha kucaginiza almsdik insallah vaktindr alirm kucagima herkesin hakkinda hayirlisi..

bu yazınızın altında hamilelik takvimini görünce inanın çok mutlu oldum.bu benim her transfer sonrası başıma gelen bir olay,arkadan çok fazla yumurtam oluşuyor çünkü ve 1 hafta sürüyor,çektiğim o acı tarif edilemez,hep sağ alt karnıma giriyor ve öylece saatlerce kalakalıyorum,çözümü ne onu da bilmiyorum.Doktorlarda transfer olduğu için herhangi bir iğne bişey vermiyor:KK43:

Back
X