Transferden sonra progynex igne olacaklar

poyder

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013
95
1
6
İstanbul
Bu konuyla ilgisi olanlar lütfen bilgilerinizi benimle paylaşırmisiniz,benim dun yumurtalarım toplandı ve progynex igne kullanmaya başladım gunde bir kez iki ampul olarak fakat transferden sonra nasıl kullanicam bilmiyorum ilk günler evden çıkmamayı düşünüyordum bu durumda ilk günden itibaren hergun igne icin dışarı çıkmam gerekecek ve evim 4.katta asansörde yok bunu kafama cok takiyorum lütfen yardımcı olun bana stres yapmıyordum hiç birşeyi ama bu strse neden oldu bende:(

Bu konuyla ilgisi olanlar lütfen bilgilerinizi benimle paylaşırmisiniz,benim dun yumurtalarım toplandı ve progynex igne kullanmaya başladım gunde bir kez iki ampul olarak fakat transferden sonra nasıl kullanicam bilmiyorum ilk günler evden çıkmamayı düşünüyordum bu durumda ilk günden itibaren hergun igne icin dışarı çıkmam gerekecek ve evim 4.katta asansörde yok bunu kafama cok takiyorum lütfen yardımcı olun bana stres yapmıyordum hiç birşeyi ama bu strse neden oldu bende:(

canım öncelikle ne için olursa olsun stres yapma tatlım bende kulandım iğneleri ama beni mahvetti ben yatamıyodum oturamıyodum yatarken saga sola dönemiyodum öldüm yani resmen ama bebişim için dayanıyodum ama tabi benim transferim olmadı yavrularım orda donduruldu inşallah bu ay olucak ilaç kullanıyorum suan dr lar zaten sürekli yatmayı tavsiye etmiyor tatlım orda 2 saat falan yatırıyolar sonra bişey olmaz agır iş yapmayın yeter diyolar hem yürümende gerekli kan dolasımı olması için o yüzden kafana takma iğneyi ama stres olucaksan eczacıyla yada saglık ocagındaki hemşirelerle konuş ilk 2 gün gelip evde vurun diye belki yardımcı olurlar ama sorun yapma bence çünkü bi arkadasım da tüp bebekle hamiş burda ve transferin ertesi günü işe başlamış yani bi yerdede allahın takdiri

Canım cok Sagol bilgilendirdigin icin,seninde hayirlisiyla istediğin olur inşallah Allah gönlüne göre versin..canım stres yapmamaya çalışacağım bu konuyu yavaş yavaş gidip iğnemi olucam çünkü dediğin gibi Rabbim verecekse zaten her sekilde verir bize yavrumuzu,herseyin hayırlısı Allah'tan

selam evet bende progestan yerine prognex iğnesi kulalnamktayım bu siteye yeni üye oldum bende şuan 2. tüp bebek tedavisindeyim transferim oldu bugün 7. günümdeyim salı günü sonucu öğrenicem... aynı düşünceler bendede sitres yarattı ve tesadüf odurki bnde 4. kattayım ve asansöör yok ama seninde bildiğin gibi dr.larımız böle şeyleri çok önemsemeyeceğimizi ve hatta 10 dk. lık bir yürüyüşün iyi bile gelebilceğini söylüorlar ... ayrıca bende akıntı cok olmuştu şu 2 gündrde adet sancısı gibi sancılar var birazda belim ağrıyor herşey düşündürüyor insanı acaba nedir ne değildir diye ama içini ferah tut başka yapılacak bişey olduğunu sanmıyorum:)

Beys canım inşallah Allah güzel haberi almani nasip eder, benimde bugun transferim bakalım bende Dr uma sorucam çünkü her Dr farklı dusunuyo yinede gidebilirsin derse gidicem hergun iğneye yok dersede igneciyi ayarladım eve gelebiliyomus hakkımızda hayırlısı olsun.

Back
X