Transfere azzz kaldı tüp bebek deneyen arkadaşlar bakabilir mi???

umutsuzkadin8

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
771
415
23
35
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisine başladım polikistik overım ama adetlerim düzenli 45 yumurtam toplandı 18 tanesi donduruldu 5.gün bu hafta sonu son kontrolüm var,rahim dinlendirme olduğu için bekletildim... ilk denemem.. daha önce tüp bebek yaptıran benim gibi rahim dinlendirme yaptıran var mı? Doktorum Bülent tıraş

merhaba cnm. hayırlı uğurlu olsun tedavin. pozitif sonuç almak nasip olur inşallah. benimde aynen böyle oldu sürecim seninkinin benzeri :) bendede polikistik var 32 ad. yumurta toplandı 8 tanesi döllendi 1 kalite 5.gün embriyosu hepsi. benimde 2 ay rahim dinlendi ben ohss oldum birde. onun içinde bekledik. sonra 2 adet transfer yapıldı tuttu ikiside ama 5 haftalıkken düştü malesef. şunu söyleyebilirim rahim dinlendirme kesinlikle çok iyi olmuş başarı şansını arttıran bir faktör diye biliyorum ve 5. gün embriyosu olması çok güzel. inşallah güzel haberler gelicek

Merhaba canım çok üzüldüm düşük yapmana allahım yeniden nasip etsin anne olmayı ve sağ Salim yavruna kavuşmayı. Ben de son kontrolümü bekliyorum estrofem ilaç kullanıyorum şu an en son günde 4 tane içiyorum çok korkuyorum ya olmazsa diye bana da iki tane transfer edilecek diye söylediler ama bilmiyorum nasıl olacak yine olmazsa diye çok korkuyorum

amin cnm hepimize nasip olsun inşallah.. korma cnm biliyorum elinde deil insan ister istemez korkuyor ama şöyle düşün herşey yolunda yumurtan tedavi sürecin yolunda sen elinden geleni yapıyosun ve gerisi Allaha kalmış. transferden sonrada bol bol dinlen dua et ve hep pozitif olmaya çalış iyi düşün hamileymiş gibi davran. sonrası tevekkül.. kaldıki 2 adet 5.gün embriyosu şansın yüksek o yüzden içini ferah tut cnm

Gerçekten içime sular serptin hep umutsuz oldum korkuyorum olmazsa nasıl olacak peki ne kadar sonra tekrar transfer olacak?

U umutsuzkadin8 umutsuzlukk yokkkk umut hep varr olana kadar devamm Allah korusun diyelimki tutmadı adetle birlikte yeni transfere hazırlamaya başlayabilir yada 1 ay dinlen diyebilir yada sana kendini hazır hissettiğinde başlayalım diyebilir. yani aslında sana kalmış birazda pisikolojin iyi olursa hemen başlarsın. ama bana sorarsan 1 ay beklemek iyi bence.

Ben normalde günde 1 paket sigara içiyordum hala içiyorum ama azalttım acaba o da ters etki yaratır mo ama stresten bırakamıyorum transfer olduktan sonra içmicem ama bu olmucak korkusu var ya o beni mahvetti

Ben normalde günde 1 paket sigara içiyordum hala içiyorum ama azalttım acaba o da ters etki yaratır mo ama stresten bırakamıyorum transfer olduktan sonra içmicem ama bu olmucak korkusu var ya o beni mahvetti

malesef bende kullanıyorum ama ben transfer olmadan 1 hafta önce bıraktım transferden sonrada içmedim düşük yaptıktan sonra yine içmeye başladım. yani mutlaka etkiliyor tabiki birsürü zararı var sonuçta. keşke bırakabilsen. ama anlıyorum seni bence bu korkuları bir kenara bırak tamamen olumlu sonuca odaklan ozaman daha kolay bırakabilirsin.

İnşallh dediğin gibi olur çok korkuyorum sen su an beni inanılmaz umutlandırdın ama keşke dilediklerimiz olsa allah insanı çocukla imtihan etmesin. Şansım vardır inşallh

İnşallh dediğin gibi olur çok korkuyorum sen su an beni inanılmaz umutlandırdın ama keşke dilediklerimiz olsa allah insanı çocukla imtihan etmesin. Şansım vardır inşallh

olur tabi cnm biz elimizden geleni yapıyoruz. bak çok güzel mubarek aylardayız booool bool dua edicez isticezz. şansın tabiki var. ama sonucun güzel olmasını istiyorsan önce şu karamsarlığı atmalısın üstünden. kendi kendini motive atmek zorundasın. hepimiz için böyle. herşeyin hayırlısı inşallah

Allah yardımcımız olsun ben Bülent tıraş hoca da yaptırıyorum çok başarılı olduğunu duymuştum ondan ilk tedavimi onda yaptırdım inşallah herkese olduğu gibi bana da derman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…