Transfere hazırlık😌

Evet başlanabilir. 2-4 arası baslaniyor. Zaten cuma başladıysa o şekilde denk geliyo :)
Evet canım ya cuma günü başladı gittim dün için gel demişti gittim yok bugün tahlil için hastane kapalı yarın gel dedi bu ay doğum kontrol hapı da vermişti adetim hiç yok gibi birseydi

Evet başlanabilir. 2-4 arası baslaniyor. Zaten cuma başladıysa o şekilde denk geliyo :)
Evet canım ya cuma günü başladı gittim dün için gel demişti gittim yok bugün tahlil için hastane kapalı yarın gel dedi bu ay doğum kontrol hapı da vermişti adetim hiç yok gibi
Doktorum baeni ısrarla 2n gün görmek istedi. 2nci gün başladık.
Banada ikinci üçüncü günü gel demişti canım ama hafta sonu girdi araya malesef

Evet canım ya cuma günü başladı gittim dün için gel demişti gittim yok bugün tahlil için hastane kapalı yarın gel dedi bu ay doğum kontrol hapı da vermişti adetim hiç yok gibi birseydi
Olsun bakarlar bugün. Yani bizim hastanede 2-4 arası baslaniyor. Doğal transfer olucaksan zaten her türlü ilaç almayacaksin. Adet düzensizliği varsa femara falan yazar 5 gün kullan der

Merhaba arkadaşlar transfer için adetin dördüncü günü başlanılir mi 🙄
Başlanır ama ikinci gün kendiniz gidip tahlillerinizi yapmışsanız. Önemli olan bu. Yoksa zaten adetin 10. Günü ilk ölçümler yapılıyor. Tabi bu söylediğim ilaçsız transfer için geçerli.

Back
X