Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfereen sonra düşük değer olup yükselen var mı?
Transferden sonra 12. Günüm kan değerim 11 çıktı . 2 gün sonra yine kan vereceğim ama moralim bozuldu . Böyle değeri düşük olup yükselen var mı ? Ve düşük değer neden olur acaba
Bilmiyorum canım salı gunu doktor randevu verdi gel diye. Kan verdim 11 çıktı 2 gün sonra artış var mı bakacaktim ama kan gelince hastaneye gittim 8e düştü doktor da gebeliği sonlandıracaz dedi ilaçları bırak öyle bıraktım.
Bilmiyorum canım salı gunu doktor randevu verdi gel diye. Kan verdim 11 çıktı 2 gün sonra artış var mı bakacaktim ama kan gelince hastaneye gittim 8e düştü doktor da gebeliği sonlandıracaz dedi ilaçları bırak öyle bıraktım.
Anladım canım benim çok zor bir süreç her açıdan Rabbim sabır versin sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut atmış inşallah tez vakitte sağlıklı gebeliklerin olsun Rabbim kucağını doldursun ❤ Her zorluktan sonra elbet bir kolaylık vardır unutma
Anladım canım benim çok zor bir süreç her açıdan Rabbim sabır versin sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut atmış inşallah tez vakitte sağlıklı gebeliklerin olsun Rabbim kucağını doldursun ❤ Her zorluktan sonra elbet bir kolaylık vardır unutma