• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfereen sonra düşük değer olup yükselen var mı?

DunyadanUzakk

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
49
8
8
30
Transferden sonra 12. Günüm kan değerim 11 çıktı . 2 gün sonra yine kan vereceğim ama moralim bozuldu . Böyle değeri düşük olup yükselen var mı ? Ve düşük değer neden olur acaba 😔

Senin adına çok üzüldüm canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin. Değerin yükselmedi mi neden sonlandı
Bilmiyorum canım salı gunu doktor randevu verdi gel diye. Kan verdim 11 çıktı 2 gün sonra artış var mı bakacaktim ama kan gelince hastaneye gittim 8e düştü doktor da gebeliği sonlandıracaz dedi ilaçları bırak öyle bıraktım.😔

Bilmiyorum canım salı gunu doktor randevu verdi gel diye. Kan verdim 11 çıktı 2 gün sonra artış var mı bakacaktim ama kan gelince hastaneye gittim 8e düştü doktor da gebeliği sonlandıracaz dedi ilaçları bırak öyle bıraktım.😔
Anladım canım benim çok zor bir süreç her açıdan Rabbim sabır versin 🤲 sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut atmış inşallah tez vakitte sağlıklı gebeliklerin olsun Rabbim kucağını doldursun ❤ Her zorluktan sonra elbet bir kolaylık vardır unutma 🌸

Anladım canım benim çok zor bir süreç her açıdan Rabbim sabır versin 🤲 sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut atmış inşallah tez vakitte sağlıklı gebeliklerin olsun Rabbim kucağını doldursun ❤ Her zorluktan sonra elbet bir kolaylık vardır unutma 🌸
Amiin canım benim amiin 🤲 bende öyle düşünüyorum sağlıksız gebelikti diye . İnşallah bir daha ki sefere nasip olur 🙈

Back
X