Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın. Benim transferimde adetimin 24. Günü palnladığını söyledi doktorum. Bana bu tarih biraz geç gibi geldiBenim 5. Gün embriyosuydu 17. Gün oldum
Belki kalınlaşmanıza göre karar vermiştir kaçıncı gün embriyosu sizin ki?Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın. Benim transferimde adetimin 24. Günü palnladığını söyledi doktorum. Bana bu tarih biraz geç gibi geldi
5. Gün embriyosuBelki kalınlaşmanıza göre karar vermiştir kaçıncı gün embriyosu sizin ki?
26tüp bebek transferini adetinizin kaçıncı günü oldunuz kızlar cevaplarınızı benimle paylaşır mısınız![]()
Doktorunuz daha iyi bilir plan kişiden değişiyordur5. Gün embriyosu
16. Gün oldum canım. Rahim kalınlaşmasına göre ayarlıyor diye biliyorum. Şimdiden hayırlı olsuntüp bebek transferini adetinizin kaçıncı günü oldunuz kızlar cevaplarınızı benimle paylaşır mısınız![]()
benim 5.gun embriyosuydu 14.gun transfer oldutüp bebek transferini adetinizin kaçıncı günü oldunuz kızlar cevaplarınızı benimle paylaşır mısınız![]()
Gayet normalHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın. Benim transferimde adetimin 24. Günü palnladığını söyledi doktorum. Bana bu tarih biraz geç gibi geldi
Genelde 15-20. Gün aralığı yazıyorlar ya hep o yüzden sordum. Birde 24. Gün transfer olacağım adet tarihim çok yaklaşmış oluyor sorun olur diye korkuyorumBende 23. Gün transfer oldum