Transferi ertelenenler bakabilir mi

Mry-35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
29
27
3
41
Arkadaşlar bu ay tup bebek tedavisine başladık bugün son kontrolüm vardı hergün yaptıkları hormon testi 1.58 çıkmış yüksek dedi Dr um ve bugün catlatma ignelerini olacağım pazar günü de yumurtalarim toplanacak fakat transfer 1.5 ay sonra böyle bir durum yaşayıp bir buçuk ayın sonra transfer yapıldığında bebisine kavuşan var mı merak ettim

Buna rahim dinlendirme deniyor ve evet hamileyim

Buna rahim dinlendirme deniyor ve evet hamileyim
Aaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza siz hangi merkezde oldunuz ayrıca sizinde kan testi sonucunun yüksek çıktığı için mi ertelendi yoksa direk Dr rakımı dinlendirmek için mi

Aaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza siz hangi merkezde oldunuz ayrıca sizinde kan testi sonucunun yüksek çıktığı için mi ertelendi yoksa direk Dr rakımı dinlendirmek için mi
Teşekkürler hayır bahcecide yaptirdim genel uygulamalari bu yönde bir kismi opuden sonraki ilk regl diğer kısmı 2.regl ile transfer hazırlığına basliyor

Teşekkürler hayır bahcecide yaptirdim genel uygulamalari bu yönde bir kismi opuden sonraki ilk regl diğer kısmı 2.regl ile transfer hazırlığına basliyor
Cevap için çok teşekkürler bir sorum daha olacak size rahim dinlendirme sürecinde herhangi bir iğne ilaç falan kullanıyor musunuz cinsel iliski yasak mı yada bu sürede hamilelik falan kendiliğinden oluşur mu acaba çünkü tup bebek ilaçlarının sonra kendiliginden hamile kalan çok hikaye okumustum

İlk regl zaten opuden çok kısa sürede oluyor.perhiz yapmadık o arada vitaminler dışında ilaçta kullanmadım.2.regl ile ilaçlara basladim.doğal yolla hamile kalanında psikolojik olarak rahatladigini nasıl olsa olmuyor mantığıyla relax olmaya gerceklestigini düşünüyorum. Ama şöyle bir gerçek var sperm yokken yada yumurta yokken nasıl hamile kalacaksın ki.o hamile kalanlar bilinemeyen %10luk dilimdır.

Çok teşekkürler bilgi için allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…