transferi olanlar ne olur bir cevap...

yi2635

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
152
0
96
Eskişehir
arkadaşlar bugün dondurulmuş emb.ile transferim oldu 2.denemem ve ilk denemede de bunda da anestezi aldım transfer sonrası yanma hissi ve açık pembe 2-3 dmla kanamam var çok kkötüyüm ne olur yardım edin........daha önce hamile kaldım bebeğimn kalbi durdu 10.hf.kürtajoldum...ama yanma hissi olmamıştı bugün ilk günüm...

inşallah esracım öyle kötü oldum ki anlatamam ben vajinal muayne olamıyorum ondan anestezi almıştım spekülüm yapmıştır diye teselli ediyorum kendimi...dr hiç demedi kanama falan olur diye yarın aramak en doğrusu galiba...

tatlım korkma kırmızıya dönmedikçe korkulacak bişey yok canını sıkma kırmızıya dönerse kanaman hemen doktorunu ara ve ayaklarının altına yastık koyup yat kalkma sakın rabbim yardımcın olsun inşşş meleğin seninledir

Canım korkulacak bişey değil:Bende dondurulmuş transferi ile hamile kaldım.Bende olmadı ama doktorum 2-3 gün hafif pembemsi kanamamın olabileceğini söylemişti.İçini ferah tut,herşey gönlünce olsun.

kalbini ferah tut tatlım benim dr um olabilir kaygılanma demişti ama olmadı... yani demekki kaygılanacak bir şey yok hem dr unun söylemesi gerekirdi bence...

benimde transferim anesteziliydi
transferim olduğu gün kanamam olmuştu önce çarşaf bayağı kan olmuştu hastanede eve gelincede pembemsi bi akıntı olmuştu bu normalmiş spekulum takıldığı için vajenden gelen kanamaymış
korkma yani
ben hamileyim olsaydı olurdu sebeb

canim transferde spekulum ya da neydi embronun kondugu ince cubuk onun nedeniyle olmustur hep yazar her yerde olabilir diye. hic korkma, emboron saglikli oldugu surece bu tarz seylerin hicbir kotu etkisi olmaz embro hic de dusundugumuz kadar hassas degil aksine dayaniklilar. Insallah yuzun guler sonucunla.

ayyy kızlar çok sağolun allah razı olsun dr söylemedi zaten dr 2 dk gördüm tam bir ticarethane oldu artık bu merkezler..ama güzel olana 2 transfer yapmaları:))yaşımda 26..emb.kalitesi iyi olursa 1 demişlerdi..ama iki tane transferim oldu allaha emanetiz artık çok çok çok sağolun...

canım bende de oldu hafif pembe kanama sonra kesildi..kızların dediği gibi kurcalanmaktan oluyor:))
ben de sonuç beklemedeyim..benim tek embriyom var..Allah'ım bize bağışlasın onları

anestezi çok rahat zaten çok düşük dozda veriyolar yumurta toplamadan çok çok düşük miktarda 5 dk kadar ancak uyuyorsun hatta ben kendim kalkıp dr konuşmuşum ama hatırlamıyorum tabi
benimde korkularım vardı dr kendi teklif etti çokda memnun aldım hiç stres yapmadım çok rahattt girdim idrara sıkışık oluyorsun biraz ama kendinizi bunaltmadan öle aşırıya kaçmayın zaten sabah erken yapıyorlar anestezili olanları akşamdan aç oluyorsunn susuz oluyorsun gidince serum takıyolar ve o seni yavaş yavaş sıkıştırıyo sabah tuvalate gitmekte yok çok bunalırsanız biraz yapabilrisiniz yoks abaygın baygın Alimallah :)))
herkeze kolay glsin sağlıkla yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin inşşşşşşşş

ya arkadaşlar idrara sıkışıkken nasıl anestezi olabiliyor insan kendinde olmuyorki altına kaçırmıcan ne malum:))ben anestezi almadım ikisindede.eğer normal alttan muayene olabiliyorsanız kesinlikle gerek yok bence.uyanıkken zor tutuyorsun idrarı zaten bide uyusam ooooh:) acı falan yok takılan spektrum mudur nedir o acı değilde rahatsızlık veriyor.bence canlı canlı transferi görmek daha iyi o minişlerin ya da minişin rahmine yerleştiğini hissetmeye çalışmak daha güzel.yani kısacası eğer dediğim gibi alttan muyenede sorun olmuyorsa bundada olmaz

katılıyorum anesteziye gerek yok..kısa bir işlem hem de sadece spekulumun rahatsızlığı oluyor o kadar. hem o sırada embriyonuzun konuşuna bakıyorsunuz..bence kaçırılmamalı..inşallahh içimde büyüyordur şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…