Transferim 6 gün oldu bugün biraz kirmizi crinone cikti

sevgilerimle

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
191
108
323
Almanya
arkadaslar bitmek üzereyim !!!
6 inci denememiz
transferim pazartesi günüydü
3 tane blastokist
bugün kirmizi crinone jel cikti
kanli yani

bittimi simdi?
daha bir hafta vardi testime?

yaaa--cok fenayim--aglamak durmuyor bende

ama yerlesme kanamasi olsaydi daha önce olmazmiydi?
bunlar blastokist di y?
cok üzülüyorum
esimde daha uyuyor--yaaaa o da cok üzülecek simdi

canım hemen ümitsizliğe kapılma..
kendinide üzme rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ve bu sefer bebeğini sana bağışlasın inş.

crinone da kanatabiliyo bendede kaç defa çıkardıktan sonra aplikatörun ucunda kan vardı
yerleşme kanamasıda olabilir bekleyecen canım acele etme

ufff arkadaslar

hayirlisi olsun insallah bu sefer tutarlar.
ama zamana göre bugün yarin benim adetim gelmeli--birde ondan da korkuya kapiliyorum

aynısını bizlerde yaşadık
o adet tarihi yaklaşınca kesin tutmadı adet olacam vs vs
ama kanamada lekelenmede sancılarda hepside olabilir...

kızlar bugün benim 5 gün ama hiç bir kanama olmadı n açık n kapalı yerleşme kanaması hepinizde oluyormu

crinone rahim içine sıkılırken farketmeden o aplikatör rahim duvarında hafif tahrişler yapıyor, eğer kanama şeklinde akmadı ise sadece aplikatörü çıkarırken rengi kırmızıya döndü ise paniğe hiç gerek yok arkadaşım, sorun tahrişten ..inşallah hayırlı haberler alırsınız hepiniz transfer sonunda.allah yardımcınız olsun

ama yerlesme kanamasi olsaydi daha önce olmazmiydi?
bunlar blastokist di y?
cok üzülüyorum
esimde daha uyuyor--yaaaa o da cok üzülecek simdi

Bunun öncesi sonrasi yokki blastosist olsa bile ne zaman rahime düsüp yerlesecegini bilemeyiz bazilerinde 2-4 gün icinde bazilerinde ise 9.güne kadar sürebiliyor. Belkide yerlesen embro biraz oynayip kilcal damara degse bile kanama yapar.

Son düzenleme:
bende hiçbir kanama, ağprı sancı adet krampı bilmem ne... olmadı ikiz gebelik yaşadım.
sadece 7-8. günlerden sonra öğleden sonra bastıran uykular ve göğüslerimde mavi damarlanmalar olmuştu.. kanama yok diye kendinizi heba etmeyin.

canım hiç canını sıkma bendende geliyodu kırmızı kanı görmedikten sonra diğer koyu kan tutunma kanamsı olma ihtimali yüksek bitanem içini ferah tut canım test gününe kadarda bekle stres yapam inşallah pozitif olack canım

canım panik yapma içini ferah tut bendede olmuştu şu an bebeğim 25 haftalık... rahat olmaya çalış sen...

Canım merhaba Korkma,

bendede kaçıncı günü olduğunu hatırlamıyorum ama 10 gün önce aynısı oldu. Çok korktum ama sonra bir daha olmadı. bende bunun üzerine ileçlerida bırakmıştım ama pozitif oldu. Ve benimde 6.denemeydi.
İnşallah kuzuların seninledir. ikiz dahi olabilir. Üzülme ve poiztif düşün

benim de 9. gün lekelenmem oldu.kendimi adet olacak gibi hissettim.hatta her şey bitti artık dedim.deli gibi evde temizlik yaptım.meğer hamileymişim.az kalsın düşürecektim bebeğimi.her durumda son kan testini görünceye kadar sakin olmak zorundayız.

Back
X