- Konu Sahibi arkadas2010
merhaba arkadaşlar benim 3.tüp bebek denemem bürükselde yücel beye yaptırdım daha önce ilk iki denememi memorialde yaptırdım ama olmadı 2 tane embriyo transfer edildi 8 hücreli 3. gün verdiler bebişlerimi bana 10 gündür sabırsızlıkla bekliyorum karamsarlığa düştüğüm anlar oluyor hiç olmayacakmış gibi geliyor bir an
bilmiyorum
tek belirti göğüslerimdeki ani sızlamalar ve büyümeleri ama bunlar adet olacağım zamanda oluyordu .
Sizce bugün test yaptırıyımmı kanda baktırsammı doktorum 12.gün dedi ama sizler ne dersiniz ???????????
Allah bu yolda emek veren herkezi boşa çıkarmasın yarabbimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bilmiyorum
tek belirti göğüslerimdeki ani sızlamalar ve büyümeleri ama bunlar adet olacağım zamanda oluyordu .
Sizce bugün test yaptırıyımmı kanda baktırsammı doktorum 12.gün dedi ama sizler ne dersiniz ???????????
Allah bu yolda emek veren herkezi boşa çıkarmasın yarabbimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile