Transferimin 10.günündeyim.Ama adet sancısı gibi ağrılarım var..Sebebi ne olabilir?

gha230982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
22
0
36
Gaziantep
bugün transferimin 10.günündeyim yarın test yaptıracağım ama şiddetliadet sancısı gibi ağrılarım var belimde özellikle crinone 8 kullanıyorum vajinal jel az önce tuvalette kahverengimsi lekeli jel pütürlü bbir şekilde geldi korkuyorum acaba adet kanamam mı başlayacak nolur tecrübesi olan bana birşeyler yazsın:5:

bugün transferimin 10.günündeyim yarın test yaptıracağım ama şiddetliadet sancısı gibi ağrılarım var belimde özellikle crinone 8 kullanıyorum vajinal jel az önce tuvalette kahverengimsi lekeli jel pütürlü bbir şekilde geldi korkuyorum acaba adet kanamam mı başlayacak nolur tecrübesi olan bana birşeyler yazsın:5:

tatlım ben daha hiç o konuma gelmedim fakat arkadaşlar yazıyor lar burda bir çoğunda kanama olduğu halde hamilelik olabiliyor hatta benim dayımın eşindede olmuştu test gününe gitmek istememişti kanamam oldu tutmamış demekki diye ama hamişmişşş :))) merak etme bir çok arkadaş yaşıyor bunu içini ferah tut bol bol dua et rabbim inşallah hayırlısı ile nasib eder sana.....

öncelikle tedavin hayırlı olsun bu işte en önemli şeyin moral olduğunu hatırlatırım ve sana sakin olmanı karamsar olmamanı tavsiye ederim naçizane 3 tedaviden sonra tecrübeyle sabittir:) tabi söylemesi kolay biliyorum ama lütfen sakin ol bu yaşadığın tüp bebek deneyen hemen hemen herkezin başına gelmiş bir durum umarım herşey çok güzel olur yarın senin ve eşim için :)

Transferimin 6. günündeyim. Aynı jelden bende kullanıyorum. Kullandığım ilk 2 gün aynı kahverengi pütürlü kıvamlı akıntı bende de oldu, o dönemde henüz transferim olmamıştı o yüzden korkmadım. Hemşiremde aynı şekilde jelden dolayı kahverengi akıntı olur korkmayın dedi. İçin rahat olsun jelden dolayıdır.

ben o jelden kullanmadım ama 2 tüp bebek tedavimdede kahverengi lekelenmelerim oldu.ikiside tuttu.ilki düştü ama şimdi kızım yanımda.hatta kızımın hamileliğinde 4.ayımda kanamamda olmuştu.lekelenmenin veya kanamanın en iyi ilacı sadece dinlenmek.lavabo dışında kalkma 2 günde geçer.inan her tedavide herkesin başına geliyor.o psikolojiyi çok iyi bilirim lavaboya gitmekten korkardım.ama sakın üzme kendini moral çok önemli RABBİM dilemişse ne yaparsan yap yavrun sana tutunur.dua et bol bol.RABBİM bu yavruyu hakkımda hayırlı eyle ve bana nasip eyle de..ben hep böyle dua ettim canım.inş.güzel haberini bize verirsin.kalbini ferah tut..

az önce test için kan verdim saat 10 da belli olacak hem umutluyum anlattıklarınızdan dolayı hemde umutsuzum çünkü kahverengi lekelerim devam ediyor.hani adetinin son günlerinde gelen akıntı gibi ama sanırım sözlere gerek kalmadı artık çünkü son yarım saat...............

az önce test için kan verdim saat 10 da belli olacak hem umutluyum anlattıklarınızdan dolayı hemde umutsuzum çünkü kahverengi lekelerim devam ediyor.hani adetinin son günlerinde gelen akıntı gibi ama sanırım sözlere gerek kalmadı artık çünkü son yarım saat...............
hayırlısı neyse o olsun canım

İnşallah burdan güzel haberlerini alırız canım.Ben 3 aylık hamileyim hala kahverengi akıntılar ve kanamalarım devam ediyo.RABBİM gönlüne göre versin.

canım pazartesi 12. günümdü aynı dediğin gibi pütürlü gelmeye başladı o gün. bide böyle minik parçacıkalr halinde çiğerimsi şeyler geldi. dün koyu pembe ve bugün adet kanamam gerçekelşti. yine bir ümitle kanaması olupta hamile olanları okuyunca umutlanmıştım ama az önce negatif sonucumu aldım. eğer seninde çoğalırsa kendini hazırla canım ve sakın üzülme allahım hayırlısı neyse onu versin.

kızlar bizlerin umudu olmadıgı süresince hep kayıplarla karşı karşıya kalırız bir aşılama bir tüp bebek negatif ama olacak diyorum hatta eşimle isim bile arıyoruz umudumuz oldugu sürece başarırız takmayın sadece mücadele edin ama asla pes etmeyin allahıma şükür ki saglıklıyız

bende 3 senedir bekliyorum anne olmayi

ama hayal ediyorum umutsuz olmuyorum

secret e uygulamaya calisiyorum yoksa bu kadar problemin icinden cikamiyorum

ben de hep olacak dedim umudumu yitirmemistim ama nereye kadar olmadi iste Allah isterse oluyor istemezse malesef kabullenmekden baska bisey kalmiyor .

Back
X