Transferimin 3.günü erken gebelik testi silik çizgi

Yok henüz kese zamanı gelmedi yanlız kızlar en son cıkan degerım 400lerde ıdı yüzde 70 artık geçerli olmus olsa 270 × 5 gun yapınca 1400 cıkıyo yanı en son cıkan degerım normal mı sizce
ben 17 kasım transfer oldum 24 kasımda 2. kanı verdim 173 çıktı 30unda keseyi gördüm 14ündede kalp atımı duyulcak nasıl kese zamanın gelmedi onu anlamadım sadece

ben 17 kasım transfer oldum 24 kasımda 2. kanı verdim 173 çıktı 30unda keseyi gördüm 14ündede kalp atımı duyulcak nasıl kese zamanın gelmedi onu anlamadım sadece
Kese 1500 olunca anca vajınal ultrasondan goruluyo dıyolar benım dun son tatlılık 1387 cıktı yanı daha olmamıs o rakam ve bırde kendı doktorum da bana onumzdekı hafta ıcı gıdıp keseye bakmamı soyledı doktorum yaşadığım sehırde degıl

Kese 1500 olunca anca vajınal ultrasondan goruluyo dıyolar benım dun son tatlılık 1387 cıktı yanı daha olmamıs o rakam ve bırde kendı doktorum da bana onumzdekı hafta ıcı gıdıp keseye bakmamı soyledı doktorum yaşadığım sehırde degıl
Bence o kişiden kişiye değişiyodur benimde 6 günde 1500lere çıkcanı sanmıyorum 173ten bana 2 kere ver yeter dedi doktorum devamını istemedi sonrada keseyi gördü işte sürekli kan verip aklını bulandırma bence

Back
X