Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5.gun 4aa kalite embriyoyu bu Çarşamba transfer oldum, Hiç belirtim yok şuanda,sizde ne gibi belirtiler olmuştu kaçinci gun test yaptiniz ,içimde olmadi gibi bir his var
5.gun 4aa kalite embriyoyu bu Çarşamba transfer oldum, Hiç belirtim yok şuanda,sizde ne gibi belirtiler olmuştu kaçinci gun test yaptiniz ,içimde olmadi gibi bir his var
su an belirtin olmaz kuzum sana tavsiyem bu siteden cik en sevdigin diziyi ac koca bir tabak meyveyle tadini cikar bol bol su ic kafanda cok rahat olsun hersey olacagina varir 10. gune kadar da sakin test mest yapma evde
Merhaba benimde ctsi oldu transferim, 5. Gün 4aa
Kullandığım ilaçlardan sanırım göğüsümde hassasiyet var birazcık da belim ağrıyor
Bunları belirtti olarak görmemek gerek
10. Gün tesr yapıcam hayırlısı hakkımızda
Umarım bebişlere kavuşuruz
Merhaba benimde ctsi oldu transferim, 5. Gün 4aa
Kullandığım ilaçlardan sanırım göğüsümde hassasiyet var birazcık da belim ağrıyor
Bunları belirtti olarak görmemek gerek
10. Gün tesr yapıcam hayırlısı hakkımızda
Umarım bebişlere kavuşuruz
Benimde transferim salı günü oldu. Opu sonrası taze transfer yapıldı. Daha önce kullandığım ilaçlardan dolayı ztn göğüs hassasiyetim fazlaydı. Ama süt bezlerinin olduğu taraf iyice şişti ve acıyor sizde bu durumu yaşadınız mı? Birde sol tarafımda ince ince sızı yaşıyorum tek bi bölgede. Umutlanmadan duramıyorum