• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 4. Gunu

Meraba ben yeni uye oldum 3. Tup bebeğim dondurulmuş embriyo transferi oldum 5. Gun emriyosu üç tane transfer edildi bugun 4.gunum kasiklarimda hafif igne batması ve belimde ağrı var sizde umutlanmaliyim
Ben de kasık ağrısı olmuştu sonuç pozitifti ama bel ağrısını Bilmiyorum siz yine de her iki ihtimal de düşünüp adet tarihini bbekleyin

Nasıl üç tane transfer ediliyor üçününde tutma sansı var tekinin veya 2 sinin bölünüp dördüz beşiz olma sansı var doktorunuzmu önerdi üç tane transfer etmeyi
Genelde batma ve ağrısı olanlarda hep pozitifle sonuçlanıyor

Nasıl üç tane transfer ediliyor üçününde tutma sansı var tekinin veya 2 sinin bölünüp dördüz beşiz olma sansı var doktorunuzmu önerdi üç tane transfer etmeyi
Canım sen ne yaptın en son hastane ile konuştun mu

Evet doktorum istersen üçünu koyabiliriz dedi bnde neden olmasın 2 olumsuz tüp bebekten sonra istedim

Çok teşekkür ederim rabbim bu yolda olup emek verenlerede hayırlı haberler versin çok zorlu dönem çok sabır istiyor bekliyorum bende 31 de kan tahlili istedi bakalım hakkimiza hayırlısı
Hadi bakalım insallah pozitif sonuç alırsınız 😇 Benimde transferimin 3. Günü benim daha var heyecandan duramıyorum insallah hepimizin hakkında hayırlısı olur güzel haberlerinizi bekliyorum

Back
X