• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferimin 6.günü

unutmabirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
258
21
118
39
Arkadaşlar bugün transferimin 6.günü.15 yumurtama karşılık sadece 1 adet döllenme olmuştu.1 tane olmasına çok üzüldüm ancak allahım bu seferde bunu nasip etmiş her şeyde bir hayır vardır diyerek bunun transferini yaptırdım.Birde beni tek düşündüren nokta embriyomuzun çok geç 4'e bölünmesi oldu ve hala içimde iken onu düşünüyorum.Daha önceki tedavilerimde en az 4 en fazla 7 adet döllenme olmuştu.Çok asırı şekilde ateşlenmelerim,karın bozulmam,çok fazla idrara çıkma gibi şikayetlerim var.Bu neden dolayıdır bilemiyorum.Hesabıma göre ayın 12 ya da 13'nde adet günüm insallah bunu bu ay yasamam ve buda bana bir güzel haber olur.Geçenki tedavimde bu tür aşırı ateşlenme ve ishal şikayetlerini yaşamamıştım.Sizce bunlar neden olabilir arkadaşlar?Birde sizler transferinizin 6-7.günlerinde ne gibi değişişiklikler hissettiniz?Hamilelik belirtileri nelerdir bu konularda yardımlarınıza ihtiyacım var.

Teşekkürler...

Son düzenleme:
hayırlısı olsun. inşallah bebeğin annesinin karnında rahattır.

hamilelik belirtileri 6.haftadan sonra başlar.
tüp bebekte ise meydana gelen belirtiler ilaçların yan etkileridir.
bünyenin ilaçlara verdiği tepkidir.

kendini dinleme, Yasin Suresinde Allah der ki; sizi bir damla kandan yarattım.

Allah isterse elbette olur. ama kendinde belirti arayıp boşyere vesvese yapma.
fakat kendine dikkat et. hamile olduğunu düşün ve hamilelere yasak olan herşeyin sana da yasak olduğunu bil.
ağır kaldırma, uzanma ve fazla gezinme... tedbirini al. aldığın hormon ilaçları duygusal dengeni bozabilir.
seni sinirli yapabilir. sakin kalmayı ve tevekkül olmayı dene.

yazdıklarımın hepsi kendi tecrübemdir. ayrıca normal yolla hamile kalanlar senin ne kadar zor bir yokuşu tırmandığını asla bilemezler ve seni anlayamazlar. mümkünse kimseye tüp bebek tedavisi gördüğünü söyleme, söylediysen eğer onlardan gelecek laflara kulaklarını tıka. çünkü damdan düşenin halinden damdan düşen anlar...

Back