Tüp Bebek Merkezleri Transferimin 7. Günü kanaması

Denizkokansehirim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2018
3
0
1
31
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Ankara nova art tüp bebek merkezinde 30 Ekim Salı günü transfer işlemim oldu bugün de kanamam oldu çok fazla olmasa da bu beni korkuttu hemen doktorum AYDAN BİRİ yi aradım ilaçlarımın dozunu arttırdı çok korkuyorum inşallah yolunda gitmeyen birşey yoktur..

Korkmaniza gerek yok kanama aktif degilse devam etmiyorsa endiselenmeyin. İlacin dozunu rahim ici sabitlensin diye artirmistir dokulme yani adet olmasin diye

Kanama hala aktif devam ediyor ve miktarı da arttı o yüzden çok endişe duyuyorum 2 gün sonra kan testi vereceğim inşallah sonuç istediğimiz gibi olur teşekkür ederim cevabınız için

Bendis mc tekrardan merhaba. Kan testi sonucum olumsuz maalesef. Çok ilginç. Eşimin ve benim yaşlarımız 25 toplanan yumurta sayısı 20 çok ve kaliteli olduğu söylendi en iyi 2 emriyonun transfer edileceği Biri tutmazsa diğerinin tutacağı belirtildi çok fazla umutlandık ama olumsuz. Olumsuz olduğu gibi dondurulacak emriyom da oluşmamış. Yani tekrar tüp bebek yaptırsam aynı süreci yaşayacağım. çikolata kistim var sanırım onlar etkiledi. transfer gününden beri kalkmadan yatıyorum çünkü. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyebilirim

Bendis mc tekrardan merhaba. Kan testi sonucum olumsuz maalesef. Çok ilginç. Eşimin ve benim yaşlarımız 25 toplanan yumurta sayısı 20 çok ve kaliteli olduğu söylendi en iyi 2 emriyonun transfer edileceği Biri tutmazsa diğerinin tutacağı belirtildi çok fazla umutlandık ama olumsuz. Olumsuz olduğu gibi dondurulacak emriyom da oluşmamış. Yani tekrar tüp bebek yaptırsam aynı süreci yaşayacağım. çikolata kistim var sanırım onlar etkiledi. transfer gününden beri kalkmadan yatıyorum çünkü. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyebilirim
Oncelikle gecmis olsun turkiyede mi yaptirdiniz bu tup bebek tedavisini

Merhaba, çok geçmiş olsun.. 20 yumurtadan kaç tanesi döllenmişti? Neden dondurulmamış kalanlar?

Back
X