transferimin 7.günü kızlar...heyecanlıyım..

ebruliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
20
0
86
Kocaeli
5.denemem.herhangi bi belirti hissetmiyorum...arada ateş basıyo..sırtım ağrıyo...bide kullandığım progestan fitildenmi nedir bilmem çamaşırım ıslak ıslak oluyo...benim durumumda olan varmı arkadaşlar???

Neden 5 kez denedin cnm? Daha önce nerelerde denedin ?

cnm..dahaönce ist.acıbademde denedik.cem bey di doktorum..kimyasal gebelik oldu..daha sonra bahçeci klinik umuttüpbebek de denedik o da negatif oldu..arada bir tedavi yarım kaldı..şimdi de ankara gürgan clinik te yaptık tedaviyi..8 senedir çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum....

Cem beyden memnun muydun cnm? Ben de onda deneyeceğim kısmetse. Sorun ne sizde?

bizim sorun
eşimin sperm sayıları.benim kanımda pıhtılaşma problemi..fakat benim problemimi cem bey çözemedi..onda 3 kere tedavi oldum ben..hadi birincide olmadı diyelim..daha sonrakilerde hiçbi araştırma yapmadı neden tutmadığına dair..genetik testlerimizi falan ankaradaki dr.um istedi..sana ne desem bilemedim..şimdi belki sana iyi gelir cem bey

bizim sorun
eşimin sperm sayıları.benim kanımda pıhtılaşma problemi..fakat benim problemimi cem bey çözemedi..onda 3 kere tedavi oldum ben..hadi birincide olmadı diyelim..daha sonrakilerde hiçbi araştırma yapmadı neden tutmadığına dair..genetik testlerimizi falan ankaradaki dr.um istedi..sana ne desem bilemedim..şimdi belki sana iyi gelir cem bey

sonucun belli olduu canım inşallah güzeldir

Back
X