• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 8.günü belirtim yok

Anneler günümüz kutlu olsun inşallah seneye bizimde kucağımız dolu olur bebeklerimizle

Test sonucunuzu öğrenince yazarmısınız merak ederim bende yarın sağlık ocağında test vericem evdede idrar testiyle bakarım güzel sonuçlara inşallah

Test sonucunuzu öğrenince yazarmısınız merak ederim bende yarın sağlık ocağında test vericem evdede idrar testiyle bakarım güzel sonuçlara inşallah
Sağlık ocağında kendin almazsan e devlete bir gün sonra düşüyor diye biliyorum bilgin olsun. Eğer bana söylüyorsanız tabii haber veririm. Sizden de güzel sonuçlar bekliyorum. Dua ediyorum size 🤲🏻

Çok teşekkür ederim allah razı olsun bende size ediyorum inşallah herşey istediğimiz gibi olur.
Sağlık ocağında hiç yapmadım ama bu defa orda vericem ilk gün çıkmıyo diye biliyorum bi gün sonra sisteme düşmüyo mu

Çok teşekkür ederim allah razı olsun bende size ediyorum inşallah herşey istediğimiz gibi olur.
Sağlık ocağında hiç yapmadım ama bu defa orda vericem ilk gün çıkmıyo diye biliyorum bi gün sonra sisteme düşmüyo mu
Sisteme evet 1 gün sonra düşüyor. İyiyi ve güzeli hayırlı etsin inşallah rabbim 🙏🏻

Merhaba, 31 Martta iki tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 8.günüm hala belirtim yok 🤷🏻‍♀️ Tutunmuş mudur benim gibi aynı durumu yaşayan var mı?
Selamlar benim transfer gününden beri hep kramplarım ağrılarım oldu herkesin belirtisi olmuyor ona takilmayin test yapmicaktim dayanamadım 6 gun kan verdim 16.75 cikti rahatladım çok stres yapacaktım yoksa bi deneyin kendinizi hazırlamış olursunuz.

Back
X