Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlık ocağında kendin almazsan e devlete bir gün sonra düşüyor diye biliyorum bilgin olsun. Eğer bana söylüyorsanız tabii haber veririm. Sizden de güzel sonuçlar bekliyorum. Dua ediyorum size
Çok teşekkür ederim allah razı olsun bende size ediyorum inşallah herşey istediğimiz gibi olur.
Sağlık ocağında hiç yapmadım ama bu defa orda vericem ilk gün çıkmıyo diye biliyorum bi gün sonra sisteme düşmüyo mu
Çok teşekkür ederim allah razı olsun bende size ediyorum inşallah herşey istediğimiz gibi olur.
Sağlık ocağında hiç yapmadım ama bu defa orda vericem ilk gün çıkmıyo diye biliyorum bi gün sonra sisteme düşmüyo mu
Merhaba, 31 Martta iki tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 8.günüm hala belirtim yok Tutunmuş mudur benim gibi aynı durumu yaşayan var mı?
Selamlar benim transfer gününden beri hep kramplarım ağrılarım oldu herkesin belirtisi olmuyor ona takilmayin test yapmicaktim dayanamadım 6 gun kan verdim 16.75 cikti rahatladım çok stres yapacaktım yoksa bi deneyin kendinizi hazırlamış olursunuz.