transferimin 8.günü kırmızı lekelenme :(((

korkma canım şuan vajinal ilac alıyorsan oda yapar kanama moralini yüksek tut inş allah gönlüne göre verir

arkadaşlar merhaba bugün benimde 8. günüm kasıklarım ağrıyo ve sarı renkte 2 damla lekelenme olmuş normalmi bi terslik olabilirmi normalde adetin 2-3 gün içinde olması gerekiyodu çooooooooook korkuyom

cellist bizim tarnsfer günüzüz aynıydı cnm ama adet kanaması için erken değil mi cnm? bende lekelenme yok ama inanılmaz bir baş ağrısı var. zaten migrenim vardı... cellist bence umutsuzluğa kapılma umarım herşey yolundadır...

az önce kırmızı akıntıyı gördüm ve umutlarım yine söndü. çok üzgünüm (

canım merhabalar öncelikle stres yapma benimde ilk denememde şakır şakır adet oldum sanki dünyam karardı o kanı görünce ağladım ağladım hatta test günüm geldiğinde hemşireler arayıp test yaptırmamı söyledi ben zar zor gittim ama sonuç hamileydim meğerse bebeğin biri düşmüş diğer 3 denememdede hiç kan gelmedi teste kadar çok umutlandım ama neğatif sonuç aldım lütfen strese girme hamileysende bebekte stresli olur yat bolca dinlen hayırlı haberlerini alırız inşallah.

Canım seni umutlandırmak istemem ama aynen benimde 8 gün olmuştu hatta 9 gün idrar testi yaptım çöpten aldım silik çıkmıştı gözle büyüteçle görünecek kadar 11 gün test yaptyığımda lekelenme devam ediyodu hamileydim ikizlere ve çok aşırı kanamalrım oldu bebklerimi bu yüzden değil ama erken doğumla kaybettim 5.5 aylık.. Hakkında hayırlsıı olsuna.s.

arkadaşlar işten izin almıştım aslında ama sabah belki kendimi daha iyi hissederim diye işe gittim. kırmızı akıntılar devam ediyo maalesef. idrar testi yapmaya cesaretim yok günü geldiğinde gidip kan testimi yaptırıcam. hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah...hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum.

canım çok teşekkür ederim. inşallah sen hamilesindir..benim adet günümün 1 gün sonrasında oldu kanamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…