• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferımın 9 gunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi can7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

can7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
293
10
118
İçel Mersin
sayın hocam soruma cvp vermenız umuduyla yazıyorum dondurulmus embrıyo 1 adet 6 gun transfer edıldı bana 26 eylul de ancak 28 eylul de ovıtrell 250 1/4 sc enjeksıon olarak yaptım 1ekımde betahcg baktırdım 13 kusurdu ılacın etkısıyle yukseldıgını dusundum 3 ekımde tekrar baktırdım 4.98 cıvarındaydı 5 ekımde yanı transferımın 9 gunuydu hcg sonucum 1.29 umıtlerımı kaybettım dondurulmus embrıyo uterusa gec tutunur mu hcg hormonu ne zaman salgılamaya baslar benı aydınlatırsanız sevınırım saygılarımla...

12 günden önce gebelik tahlili yapmak bence hem masraf hem de gereksiz. Çünkü çıkan sonuç belirleyici olmayacaktır.

sayin hocam benimde bir sorum olucak cevap verirseniz sevinirim 6 kez tup bebek denedim 2si taze embriyo 4 dondurulmus her seferde 1 er embriyo tansver edildi ...tuplerim tiklali laparoskopi yaptilar ve icinde sivi olmadini soylediler ,ve alma gereyi duymadilar ...sadece kan aliyorlar 4 ayda bir ve baska bir sorunda yok diyorlar ...bir yildir gravitamon hap kulaniyorum ....rahmim biraz ters donuk dediler bu sorun olurmu tutmamasi icin ...yada baska ne yapilmasi gerekiyor bana ......cvp verirseniz sevinirim saygilar.........

Hanımefendi geçmiş olsun. Tekrarlayan tüp bebek başarısızlığınız var o yüzden sorularınıza ancak sizi muayene ettikten ve test sonuçlarınızı gördükten sonra yanıtlayabilirim. Herşey gönlünüzce olsun

Back
X