Transferimin 9. günündeyim..Kasık ve belimde ağrılar var..

hayırlı olsun canım
inş. güzel haberler verirsin burada
sorun neydi canım neden transfer yapıldı?

kasıklarımda ağrı var ve belim ağrıyo aranızda böle ağrıları olan varmı
öncelikle hoşgeldin bfatosa.s.
bu dediğin ağrılar her iki durumda da görülebiliyor malesef.o yüzden ayıramıyoruz ya zatenkaydirigubbakcemile3
inşallah yakında bize güzel haberlerini verirsin buradan:Saruboceq::Saruboceq:

canımm inş. bu sefer seninledir bebeğin
test günün ne zaman canım?

öncelikle hoşgeldin bfatosa.s.
bu dediğin ağrılar her iki durumda da görülebiliyor malesef.o yüzden ayıramıyoruz ya zatenkaydirigubbakcemile3
inşallah yakında bize güzel haberlerini verirsin buradan:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba transferiniz gercekleştimi sizin.aynı gun tedaviye başlamıştık.benim yarın transferim vardı.ertelendi.rahim su topladığı için.emriyolarım donduracaklar

kanda yaptırıcaksın yoksa idrarda mı
ayyy çok heycanlı inş. güzel habeler alırsın

merhaba transferiniz gercekleştimi sizin.aynı gun tedaviye başlamıştık.benim yarın transferim vardı.ertelendi.rahim su topladığı için.emriyolarım donduracaklar
evet canım 1 temmuzda transferim oldu.3. gün transferi yapıldı.çok iyi etmişler tatlım seninkileride dondurtmakla.çünkü o halde hamile kalsaydın senin için çok zor olurdu.şuan ne durumdasın???? evde su içerek ve dinlenerek mi tedavi oluyorsun??? hastaneye yatman gerekecekmiş mi????

idrar sizce yapmalımıyım çünkü negatif çıkmasından korkuyorum
eğer dayanamayacağım 12. güne kadar diyorsan bence mutlaka kanda baktır.çünkü o kadar çok kişi tanıyorum ki hamile olduğu halde 12. günde bile idrar testinde negatif çıkan.
o yüzden sakın idrara güvenme....

haklısın canım idrarda negatif çıkarsa kötü olur
en iisi kesin sonuç

evet canım 1 temmuzda transferim oldu.3. gün transferi yapıldı.çok iyi etmişler tatlım seninkileride dondurtmakla.çünkü o halde hamile kalsaydın senin için çok zor olurdu.şuan ne durumdasın???? evde su içerek ve dinlenerek mi tedavi oluyorsun??? hastaneye yatman gerekecekmiş mi????

yok hafifmiş.evde bol su tüketerek birde protein ağırlıklı beslenerek geçiriyorum

Back
X