- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Benim bugün 10. Günüm . Sabah kan testini yaptırdım 1.1 çıktı yani negatif . Merkez 3 gün sonra tekrar yaptır dedi. Böyle olupta yükselen var mi belki bi umut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok mu
Belki geç döllenmedir kırmızıları görene kadar umut var bence![]()
![]()
Kirmizilari görmem için ilaçları bırakmam lazım 3 gün sonra testi tekrarla dediler
Yarın veya perşembede baktırabilirsiniz sabırsızlanıyorsanız. Gebelik varsa değer yükselir umudunuzu kaybetmeyin![]()
Benim bugün 10. Günüm . Sabah kan testini yaptırdım 1.1 çıktı yani negatif . Merkez 3 gün sonra tekrar yaptır dedi. Böyle olupta yükselen var mi belki bi umut
Kaçinci gun embriyosu ???
3. Gün cnm
10.gun erken degilmi 3.gun embriyosunda insallah yukselir canim. Hcg 5.gun embriyosunda bile 5-7 gun arasinda salgilanmaya basliyormus.
Merhaba testi tekrarladınızmı umarım olumlu sonuç almişşınızdır..![]()
Üzülmeyin demek istiyorum biliyorum kendimde daha önce bunu yaşadığım icin hiç kolay değil .. Ama pes etmek Yok rabbim büyük demekki daha zamanı varmış .. birdahakisine olur inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun![]()
Amin. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş . Üzüldüm ama ağlayıp isyan etmedim rabbime şükürler olsun . Allahım her zaman hayırlısini versin hakkımızda . Sende inşallah yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın . Annelik duygusu çok değişik güzel tarif edilemezBenim 4 yaşında bir oğlum var onu öpüp koklayarak üzüntümü gideriyorum. Şükürler olsun.
[/QUOTE
Amin inşallah rabbim bizede kucağımıza almayı nasip etsin allah evladınıda sana bağışlasın .. şuan daha hamileliğimin başındayım şimdiden böyleyse kucağıma alınca nasıl olacak hayal edemiyorum inanki..