Transferin 10.günü kanda negatif olup 13. Günde pozitifi goren var mi ???

bebeqimyoldamrc

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Kasım 2014
3.672
3.994
333
Benim bugün 10. Günüm . Sabah kan testini yaptırdım 1.1 çıktı yani negatif . Merkez 3 gün sonra tekrar yaptır dedi. Böyle olupta yükselen var mi belki bi umut

Malesef değerleriniz çok düşük negatif görünüyor .. tabiki testi tekrarlayın .. 10 gün belli olması gerekirdi azda olsa rabbim yar ve yardımcınız olsun .. rabbim herkesin kucagını doldursun//

10.gun erken degilmi 3.gun embriyosunda insallah yukselir canim. Hcg 5.gun embriyosunda bile 5-7 gun arasinda salgilanmaya basliyormus.

Bazıların da çıkıyor diye bende gidip yaptırdım bana 13. Gün yaptir demişlerdi . Inşallah yükselir dünyalar benim olur düşüncesi bile çoook güzel . Bu üzüntünün üstüne bal kaymak olur gerçekten

Üzülmeyin demek istiyorum biliyorum kendimde daha önce bunu yaşadığım icin hiç kolay değil .. Ama pes etmek Yok rabbim büyük demekki daha zamanı varmış .. birdahakisine olur inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun 🤲

Üzülmeyin demek istiyorum biliyorum kendimde daha önce bunu yaşadığım icin hiç kolay değil .. Ama pes etmek Yok rabbim büyük demekki daha zamanı varmış .. birdahakisine olur inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun 🤲

Amin. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş . Üzüldüm ama ağlayıp isyan etmedim rabbime şükürler olsun . Allahım her zaman hayırlısini versin hakkımızda . Sende inşallah yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın . Annelik duygusu çok değişik güzel tarif edilemez 😊 Benim 4 yaşında bir oğlum var onu öpüp koklayarak üzüntümü gideriyorum. Şükürler olsun.

Amin. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş . Üzüldüm ama ağlayıp isyan etmedim rabbime şükürler olsun . Allahım her zaman hayırlısini versin hakkımızda . Sende inşallah yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın . Annelik duygusu çok değişik güzel tarif edilemez 😊 Benim 4 yaşında bir oğlum var onu öpüp koklayarak üzüntümü gideriyorum. Şükürler olsun.
[/QUOTE

Amin inşallah rabbim bizede kucağımıza almayı nasip etsin allah evladınıda sana bağışlasın .. şuan daha hamileliğimin başındayım şimdiden böyleyse kucağıma alınca nasıl olacak hayal edemiyorum inanki..

Inan bana anne olmanın tarifini yok . Bu dünyada ki en güzel şey . Oğlumun bi gülüşü ömre bedeli . Bi insanın ter kokusu ozlenir mi ben özlüyorum oğlumun kokusunu

Back
X