elifcim nasılsın sakın umudunu kaybetme canım
12 gün beklemenin bir nedeni var sen yinede testini yap tamam mı canım
dualarım seninle canım yükselecek değerlerin inşallah :26::26:
çok saol bitanem ama dün öğleden sonra kanama da başladı gerçi 1 kere geldi kesildi şimdide sildikçe geliyor ama geliyor neticede çok büyük bi yıkım ya ben çok umutluydum gerçekten çok zor bi durum Allah hepimize sabır versin
çok saol bitanem ama dün öğleden sonra kanama da başladı gerçi 1 kere geldi kesildi şimdide sildikçe geliyor ama geliyor neticede çok büyük bi yıkım ya ben çok umutluydum gerçekten çok zor bi durum Allah hepimize sabır versin
elif uzun zamandr giremiyodum yeni girdim hemen sana baktım.. inan ne yazacağımı bilemiyorum ama zamanı gelmemiş demekki hayırlısı buymuş bi bakarsın kendiliğinden geliverir nazlı bebiş. kendine iyi bak öpüyorum seni.
Benim de bugün transferden sonra 4. gün 5. gün embiryosu kullanlıldı dua edin inşallah tutar ayın 31 inde test günüm Memorial de yaptım
canım benim çok teşekkürler bende seni merak ediyodum inşallah öyle olur canım nasıl bi yıkım yaşadım anlatamam çok umutluydum dünya başıma yıkıldı sanki inşallah kendiliğinden gelir dediğin gibi çünkü karar verdim artık doktora falan gitmiycem
hayırlısı olsun canm valla ne yalan söliyim bnde senden hep güzel hbr bekliyodum öle düşünüyodum ama zamanı gelmemiş demekki. biraz toparlan zamana bırak vakti zamanı gelince olcak emin ol.
bnde iyiyim işte çok iştahsızım bu aralar bişi yiyemiyorum ayrıntılı ultrasonumuzdada sorun çıktı perşembe zeynep kamile gtcem inşaAllah önemli bişi diildir dua et bize canm bnde sana ediyorumm
Benim de bugün transferden sonra 4. gün 5. gün embiryosu kullanlıldı dua edin inşallah tutar ayın 31 inde test günüm Memorial de yaptım
merhaba, benim transferimde 10 temmuzda oldu aynı seninki gibi 5. gün embiryosuydu. geçen hafta gebeliğimin müjdesini aldım darısı başına inşallah.
hayırlı olsun bende aldım o güzel sonucu darısı tüm isteyenlerin başına.
sizlerinde hemen midesi bulanmaya başladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?