Transferin 10. Günü negatif sonuç alıp sonradan pozitif gören oldu mu ?

tunaloj

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
4.799
29
358
İstanbul
Hanımlar merhaba ben 29 yaşındayım hafif pko nedeniyle çocuk sahibi olamadım ve bu ay tüp bebek yaptırdım 12 temmuz da 2 tane 1. Kalite 3. Gün embriyosu konuldu doktorum tahlil için 26 temmuz da çağırdı ama ben merakıma yenilip dün yani 10. Gün test yaptırdım ama malesef negatif çıktı durumu böyle olupta sonradan pozitif gören var mı ? Doktorum erken yapmışsın cumaya kadar ilaçlara devam et cuma tahlile gel dedi ama benim hiç umudum kalmadı

elifcim nasılsın sakın umudunu kaybetme canım
12 gün beklemenin bir nedeni var sen yinede testini yap tamam mı canım
dualarım seninle canım yükselecek değerlerin inşallah :26::26:

elifcim nasılsın sakın umudunu kaybetme canım
12 gün beklemenin bir nedeni var sen yinede testini yap tamam mı canım
dualarım seninle canım yükselecek değerlerin inşallah :26::26:

çok saol bitanem ama dün öğleden sonra kanama da başladı gerçi 1 kere geldi kesildi şimdide sildikçe geliyor ama geliyor neticede çok büyük bi yıkım ya ben çok umutluydum gerçekten çok zor bi durum Allah hepimize sabır versin

elif uzun zamandr giremiyodum yeni girdim hemen sana baktım.. inan ne yazacağımı bilemiyorum ama zamanı gelmemiş demekki hayırlısı buymuş bi bakarsın kendiliğinden geliverir nazlı bebiş. kendine iyi bak öpüyorum seni.

bence de üzülme Rabbim ol dedikten sonra olur. Demekki zamanı gelmemiş

Benim de bugün transferden sonra 4. gün 5. gün embiryosu kullanlıldı dua edin inşallah tutar ayın 31 inde test günüm Memorial de yaptım

canım benim çok teşekkürler bende seni merak ediyodum inşallah öyle olur canım nasıl bi yıkım yaşadım anlatamam çok umutluydum dünya başıma yıkıldı sanki inşallah kendiliğinden gelir dediğin gibi çünkü karar verdim artık doktora falan gitmiycem

hayırlısı olsun canm valla ne yalan söliyim bnde senden hep güzel hbr bekliyodum öle düşünüyodum ama zamanı gelmemiş demekki. biraz toparlan zamana bırak vakti zamanı gelince olcak emin ol.

bnde iyiyim işte çok iştahsızım bu aralar bişi yiyemiyorum ayrıntılı ultrasonumuzdada sorun çıktı perşembe zeynep kamile gtcem inşaAllah önemli bişi diildir dua et bize canm bnde sana ediyorumm

canım benim Allah ın izniyle bişey çıkmaz inşallah canım moralini bozma iyi düşün iyi olsun mutlaka haber ver canım

Benim de bugün transferden sonra 4. gün 5. gün embiryosu kullanlıldı dua edin inşallah tutar ayın 31 inde test günüm Memorial de yaptım

merhaba, benim transferimde 10 temmuzda oldu aynı seninki gibi 5. gün embiryosuydu. geçen hafta gebeliğimin müjdesini aldım darısı başına inşallah.

Arkadaşlar merhaba
Transferin 10. Günü 46
12. Günü 70 çıktı dr karamsar konuştu ama başka bi dr sıkıntı yok artar dedi sıkıntılıyım çok pzt bi daha yapıcam ama tedirginim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…